- 15 Aralık 2013
- 15.519
- 35.619
Sayılırız tabi hemen baş ucumuz
Zaten bir çete lideri varsa o kesin tokatlidir nasıl düşünemedim
İzmiri de cok severim orda da okudum.
Ahh bornovaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sayılırız tabi hemen baş ucumuz
Zaten bir çete lideri varsa o kesin tokatlidir nasıl düşünemedim
oyyy hemşerim
İzmiri de cok severim orda da okudum.
Ahh bornovaa
Kaynanamdayım şeker girip bakamadım 3 koldan sarıldım
Bornova bizim eğlence mekanı rezervemizin %80 ni kadarını karşılıyor..Küçükpark sağolsun
Çokkk guzel yer yaaa ne sabahladık kucukparkta uf.
Ya sen pro değil miydin ben yanlıs mı hatırlıyorum
Çokkk guzel yer yaaa ne sabahladık kucukparkta uf.
Ya sen pro değil miydin ben yanlıs mı hatırlıyorum
İzmir hakikaten güzel şehir. Evlendiğimden beri her yaz ve ara tatillerde kendimizi İzmir'de buluyoruz eşimle. Bir de İstanbul gibi bir şehirden hem denizi olmayan, hemde sadece ünvansal olarak şehir adını taşıyan bir yere gelince İzmir bana altın şehri
Kordon boyunda gece yürüyüşünü bir şeye değişemem mesela.
Selam olsun bu arada eğer İzmir'deysen oralara @Anti Depresan gelmeme sayılı zaman kala
Bir ara pro üye oldum sonra kendi kendine gitti ama niye pro oldum niye gitti fikrim yok
İzmir hakikaten güzel şehir. Evlendiğimden beri her yaz ve ara tatillerde kendimizi İzmir'de buluyoruz eşimle. Bir de İstanbul gibi bir şehirden hem denizi olmayan, hemde sadece ünvansal olarak şehir adını taşıyan bir yere gelince İzmir bana altın şehri
Kordon boyunda gece yürüyüşünü bir şeye değişemem mesela.
Selam olsun bu arada eğer İzmir'deysen oralara @Anti Depresan gelmeme sayılı zaman kala
İzmirde sokakların cıvıltısını ozluyorum valla
Burada saat 9 oldumu işten eve donenler dısında kimseyi bulamazsın sokakta belli yerler hariç
İzmiri yaşaması guzel
Genelde uyelik iptalinden sonra gidiyor
Ben proydum diye yazınca geri veriyorlar
Ben ifşa olmayacağımdan emin olsam şimdi buraya bir foto atardım, dünyada bir yer olduğuna inanmak bile zor. Misal şuan market kapandı bizim.
Vinka ben bu sehire aşığım ..
Karşıyaka da oturuyorum..
Gel gel
Yuh daha saat 7 bile değil.
Valla orası da iyice ölmüş
İzmir güzeldir.
Benim balayım, benim ilk tatilim, benim tatlı anılar diyarım diyeyim. Kordondan doğru Starb... kahve içmeye giderdik, Allah'ım saatlerce otururduk. Sohbetinden, kahvesinden. Sonra orası kapanırdı, kayalıklara geçerdik, asil bir şehir gibi benim gözümde. Ve bugün eşim başka yere tayin istese bırak koşmayı, uçak olur uçarım oraya...
bu uyandim her yer karanlik deli gibi yağmur var sabahın köründe Adana da pıffff ruhum karardi gribim sınavda hiç iyi geçmediNasıl geçti sınav canım?
Hangi derslere girdin pattis'im? Benim de kötü geçtibu uyandim her yer karanlik deli gibi yağmur var sabahın köründe Adana da pıffff ruhum karardi gribim sınavda hiç iyi geçmedi