Oh mis papatya gelmiş : )
Aleykumselam.. NasılsınSelam lavanta kokulu:)
Aleykumselam.. Nasılsın
Pazar gunu cok tenha oluyor ya buralarİyiyim canım tek başıma takılıyorum buralarda :)
Pazar gunu cok tenha oluyor ya buralar
Olsun, keyif yapEvde de tek başıma tv izliyorum :)
Eşim yapıyo keyfi uyuyo pazar günleri böyleOlsun, keyif yap
.Bir Tutam Sevgi
Bir Tutam Dostluk
Bir Tutam Mutluluk
Bırakıyorum Yüreğinize
Hep Mutlu Olmanız Dileğimle.
Bir gelip bir kayboluyorumOzledim ulan tabii, yoksunuz hani niye sessiz tenha boynu bukuk koydunuz buralari
İyiyim canım sen napıyosunNapiyonuz canlar
Iyim bende annemden haber bekliyorum hastaneye gittilerdeİyiyim canım sen napıyosun
Lavanta nasılsın?bildirim gelmiyo çoğu zaman bana ya tlfdan giriyorum yoksa çoğu zaman buralardayımPazar gunu cok tenha oluyor ya buralar
Aa nedenIyim bende annemden haber bekliyorum hastaneye gittilerde
B12 ignesi yaptirmisti. Alerji yapmis galiba kasiniyor . Esim acile goturduAa neden
Ay alerji çok fena ama iğne yapıyorlar yatıştırıyo kaşıntıyı.benim de güneş alerjim var yazın çok fena oluyorum.çok geçmiş olsun canımB12 ignesi yaptirmisti. Alerji yapmis galiba kasiniyor . Esim acile goturdu
Anneminki oyle degil kansizligi var bagirsak hastasi. B12 fertin ve kani bayagi dusuktu. Igne oldu 5 gun yan etki yapti galiba riskli yaniAy alerji çok fena ama iğne yapıyorlar yatıştırıyo kaşıntıyı.benim de güneş alerjim var yazın çok fena oluyorum.çok geçmiş olsun canım
Yok canım ya öyle riskli filan deme.bişey olmaz inşallahAnneminki oyle degil kansizligi var bagirsak hastasi. B12 fertin ve kani bayagi dusuktu. Igne oldu 5 gun yan etki yapti galiba riskli yani
.B12 ignesi yaptirmisti. Alerji yapmis galiba kasiniyor . Esim acile goturdu
Insallah canim yaa cunku kemoterapiyede giriyor. Korkuyorum oyle oluncaYok canım ya öyle riskli filan deme.bişey olmaz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?