merveyi sevmiyomusun
Benim iciin karakter onemli turabiyi merak ediyorum tanimiyorum gorucez. Delikanliyysaaa severikkkk
Hahahahahahahaha kahkaha attimmmmmm lazer hehakan showunu yapicak bu sene .
Bende nagihan sema mervenin karsilikli oynamasini cok isterdim kim guclu merak ediyorum
Bide gonullulerde bir kadin var kosucu oda fena duruyo bakalim
Size şarkıyla selam getirdim :)
Görünmüyordun bayadır kız
bakalimmmmmm hakeden kazansinYok sevmiyorum
Güçlü kadınları severim ama aşırı hırslı olanları sevmiyorum
Serenayı harcamasını unutmadım
Hakana cok gıcık oluyorum yaa
Evet nevin yanıt var
Diğer gönüllü kızlar da iyi olur inşallah
Ayy ben geç kaldım koyan oldu mu bende merak ediyorum herkes fotosunu atsin banaFotoğraf mı attınız ay bende merak ediyorum hepinizi:)beni merak edenler el kaldırsın:))hadi sizleri 1dklık profil fotosu koymaya davet ediyorum:))
Hadi ya sen yaptin mi. Valla ben yavaş yavaş kırışmaya başlıyorum yapmalıyımya yapsana çok faydalıymış
Hosgeldinnn ♡Ben geldiiimm
Hos bulduk canim nasilsin❤Hosgeldinnn ♡
Iyi çok şükür neslim sen nasılsın bitirdin mi isleri. Ben daha baslamadimHos bulduk canim nasilsin❤
Koymadım kız:)herkes toplansın denildi hala toplanılacak:)Ayy ben geç kaldım koyan oldu mu bende merak ediyorum herkes fotosunu atsin bana
Itirdim kuzum. Kuafore gittom geldim. Simdi usagi uyutcamIyi çok şükür neslim sen nasılsın bitirdin mi isleri. Ben daha baslamadim
Bize gonder ozelden bosverKoymadım kız:)herkes toplansın denildi hala toplanılacak:)
Biz hepimiz toplanicazda ohooo ölme eşeğim ölmeKoymadım kız:)herkes toplansın denildi hala toplanılacak:)
Vaaay naptirdin kiz hemen foto atItirdim kuzum. Kuafore gittom geldim. Simdi usagi uyutcam
Evet ya ona yollamayın gıcık edelim
Kas biyik bebem:)Biz hepimiz toplanicazda ohooo ölme eşeğim ölme
Vaaay naptirdin kiz hemen foto atyerim uşağını ♡♡♡
Evet ya ona yollamayın gıcık edelimcunki o bizi güzel saçlı bi kadınla kızdırdı ahahaha
Hee anladim canım benimmm. Bende kuaföre gitmeliyimKas biyik bebem:)
Ooo ciks masallah sana guzel gaciAha ben bakın hemen siliciğim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?