Araştırma yaptınmıTelefon dolmuş bi iki foto siliyordum canimm
Neyi kiz. Araştırma falan yapamadim. Telefon doldu boşaltmalıyımAraştırma yaptınmı
İz falan kalır diye dedimAma aldim şimdi napicamhemde pembis
Nereye boşaltıyon kız gmailin uygulaması var fotoğraflarım ben oraya arıyorum hepNeyi kiz. Araştırma falan yapamadim. Telefon doldu boşaltmalıyım
Yok ya eskiden attim hepsi gitti şifrelerimi unuttum. O gmaildeki fotoları tek biz görüyorduk dimiNereye boşaltıyon kız gmailin uygulaması var fotoğraflarım ben oraya arıyorum hep
Ben öyle biliyorum ama zaten telefon da da heran ulaşılabilir kiYok ya eskiden attim hepsi gitti şifrelerimi unuttum. O gmaildeki fotoları tek biz görüyorduk dimi
NoluuuuyyooooooAma aldim şimdi napicamhemde pembis
Sende heee ayyyyyy....Yok ya eskiden attim hepsi gitti şifrelerimi unuttum. O gmaildeki fotoları tek biz görüyorduk dimi
Ana sayfası var o gmailin googlede orda ben girince görüyordum ama InshAllah tek ben goruyorumdur ahahaBen öyle biliyorum ama zaten telefon da da heran ulaşılabilir ki
Yüzüme iğne yapicamNoluuuuyyoooooo
Fotolar hafıza kartımdaysa vae kusum. Hotmaile kactane mail attim açmadı açmadı. Şifre belirlemistim. Gani mesela ananın kızlık soyadı falan seçebiliyorsun ya onu bile sormuyorlar. En son kimlerden msj geldi diyor. Ee kimseden gelmiyordu. Sadece cafeden falan. Oda öyle bitti gitti kardeşimin gmail kullanıyorum o unutmuyor şifreleriSende heee ayyyyyy....
gmail telefona baglamadin mi? Telefona sifre gelmiyo mu? Degilse madem
Gmaile mail at unuttum vs diye niye salliyosun ki madem fotolarin var
Igne ne kacirdimmmAna sayfası var o gmailin googlede orda ben girince görüyordum ama InshAllah tek ben goruyorumdur ahaha
Yüzüme iğne yapicam
Fotolar hafıza kartımdaysa vae kusum. Hotmaile kactane mail attim açmadı açmadı. Şifre belirlemistim. Gani mesela ananın kızlık soyadı falan seçebiliyorsun ya onu bile sormuyorlar. En son kimlerden msj geldi diyor. Ee kimseden gelmiyordu. Sadece cafeden falan. Oda öyle bitti gitti kardeşimin gmail kullanıyorum o unutmuyor şifreleri
3 yıl olacak kiz. Bazen iyiki gitmis diyorum. Tüm gün twitter insta face dolanıyordum. Şimdi rahatladım ahahahahaIgne ne kacirdimmm
Ayyy allahimmmkiz benim annemin face i hacklediler dolandirma mesajlari atiyolardi ben gmail facebook hepsine neler neler Yazdim onu bile geri aldim anlatmistim sen bir sifreyi bulamadin he neyse ben rahat edemem ondan didim :) senin icin sorun yoksa benim icinde yok blackkkkkkk
3 yıl olacak kiz. Bazen iyiki gitmis diyorum. Tüm gün twitter insta face dolanıyordum. Şimdi rahatladım ahahahaha
vallaha tam anlamadım nereyi diyorsunAna sayfası var o gmailin googlede orda ben girince görüyordum ama InshAllah tek ben goruyorumdur ahaha
Yüzüme iğne yapicam
Fotolar hafıza kartımdaysa vae kusum. Hotmaile kactane mail attim açmadı açmadı. Şifre belirlemistim. Gani mesela ananın kızlık soyadı falan seçebiliyorsun ya onu bile sormuyorlar. En son kimlerden msj geldi diyor. Ee kimseden gelmiyordu. Sadece cafeden falan. Oda öyle bitti gitti kardeşimin gmail kullanıyorum o unutmuyor şifreleri
Al benim gibi bi çatlakben halaaa dolaniyorum face ins twtr whtspp burasi
Aa nasilmis.Ben sifremi unuttum ya.Kızlar e-devlette girdiniz mi soyunuzu buluyorsunuz
Site çöktü resmen ben daha giremedim twett komik şeyler yazıyorlar ya bu durumla ilgiliAa nasilmis.Ben sifremi unuttum ya.
Kimlik bilgilerinle halledersinAa nasilmis.Ben sifremi unuttum ya.
TisikkirlerAl benim gibi bi çatlak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?