- 9 Şubat 2015
- 3.951
- 7.048
- 158
Bizim burada evler hep büyük canım 100 sığmam10 donum almadi navlee 100 metre kare neyine yetmiyi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizim burada evler hep büyük canım 100 sığmam10 donum almadi navlee 100 metre kare neyine yetmiyi
teras olsun lütfen metrekarede 200 yeter ya
Ahhaha10 donum almadi navlee 100 metre kare neyine yetmiyi
Olabilir kuz bizim burda 1+1e izin varBizim burada evler hep büyük canım 100 sığmam
1+1Olabilir kuz bizim burda 1+1e izin var
Nasil yani daha buyuk ev yok mu neresi orasi.Olabilir kuz bizim burda 1+1e izin var
Vallaha o zaman güney cephe olsunAhhaha
Tamam yaptiririm herkeste cati istiyor
Yok kiz karisik smdi burdan yazmim yemekten sonra biyere gtcektin zTen onlar yemegi yediler sonra ugradilar bana geldilr +1 teyzede var bugun misafirrrrrrlerceeeeSana disari cikar dedik agirlik basmistir kadina
Sen yemek yapmadin mi.Sadece yatiya mi geldiler.Yok kiz karisik smdi burdan yazmim yemekten sonra biyere gtcektin zTen onlar yemegi yediler sonra ugradilar bana geldilr +1 teyzede var bugun misafirrrrrrlerceeee
Neysee skinti yok yarin gezdiririm fazla gelemem belkiSen yemek yapmadin mi.Sadece yatiya mi geldiler.
Ay hic sevmem ayni sehir icinde ne alaka yatmak.
Iyi eglendir guzel gezdir misafirlerini :)Neysee skinti yok yarin gezdiririm fazla gelemem belki
Hee ya kziimda inadina yatmadi suan guluyorum sinirim bozuldu sanirimIyi eglendir guzel gezdir misafirlerini :)
Nereye gideceksiniz bende geleyim miHee ya kziimda inadina yatmadi suan guluyorum sinirim bozuldu sanirim
Kız bildigin ince ince igne
Ayy bos ver eski kalsin tirstim
Çok bastırırsan minik minik kanıyormuşAcaba kanarmı
Lunaparka gelNereye gideceksiniz bende geleyim mi
TamamLunaparka gel
Telefon dolmuş bi iki foto siliyordum canimm@Blacksee55 nereye kayboldu
Kız deneme boşver ne canını yakacaksınKız bildigin ince ince igne
Çok bastırırsan minik minik kanıyormuş
Ama aldim şimdi napicam hemde pembisKız deneme boşver ne canını yakacaksın