- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.247
- 598
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
her bildirim Gediğinde tırsıyorum ama olsun alışırım belkimartık kabullenmeliyiz sanırım
Beni böyle de sevebilecek misin?
Kırmızı saclarım olmadan?
Duymamış olayım:/
Bize yakisti mi? zenginGİLLERden kim kaldiIşıkları kapatın da konusun elektrik çok gelmiş bu ay:/
Benimle dalga geciyorlar hep buradasin arsami aldin buradan diye.Sana da sende arsa mi aldin demisOzaman şakaysa ciddi konuşalım arsa ney kızAnlamadım onu
Burasi gordugum en iyi bölgeeeeee, deniz manzaraliiiiiiTamam buralar deniz goruyor mu sana arka daire vericem
Haaaa o meseleBenimle dalga geciyorlar hep buradasin arsami aldin buradan diye.Sana da sende arsa mi aldin demis
Sana terasa havuz yapicam satarsin sen evleri ceneye bakBurasi gordugum en iyi bölgeeeeee, deniz manzaraliiiiii
Arsalarimiz iskanliiii kapis kapis kapis gidiyor
Hahahaah sürünüyoruzzzzzzzSana terasa havuz yapicam satarsin sen evleri ceneye bak
koskoca sisterhood parası bitti mi zenginiz biz yav
Bize yakisti mi? zenginGİLLERden kim kaldi
yem attım işte denizde Kum sisterhoodta paraChester iyi olur Toto candirTabiki paramız bitmedi seni çılgın
Koltuk takımını yenilicem chester alacam totomuz rahat etsin
Amaaan dert ettigine bak sisterhood toplar gonderir ( ben haric masrafim cok)Ne yapayım kırmızı saçlarımı boyatmayım da solsun mu
Kendime iki çift pabuç almim mi
Yeni sezon çantaları takmasın mı şu sistanız
Bunlar hep para
Evet ya bi baktım gitti analamadım baktım konuya nerden gitti acaba@lavantakokulusandik nereye gitti
ayyy böyle sebepsiz de olmuyo ki insan merak ediyo keşke profikde dönüş süresi yazsa "aktif olmasına .. gün" gibisindenEvet ya bi baktım gitti analamadım baktım konuya nerden gitti acaba
Aynen de ben baktım da msj bulamadım ters bişey ne oldu acaabaayyy böyle sebepsiz de olmuyo ki insan merak ediyo keşke profikde dönüş süresi yazsa "aktif olmasına .. gün" gibisinden
28 :))Erkek basmis burayi senin ki mi
Nice senelere kac yasinda oldun :)
Gerçekten neden gitti ki ben bdv de polemik sandım ondan gitmiştir diye düşünmüştümLavanta neden gitti ki ?
Araştırdım ama bulamadım.
Mune ablam banlaninca ne olduğunu da belirten bir konu açılamaz mi ?
Hani x üye şu sebeple gitti Ban süresi 1 ay gibi..Vallahi merak ediyoruz.