Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen dedesinin ismini almış demek ki..Yeter la şükrü şükrü
O değil de, bu adamin ismi resmen "şükrü" ya
geçmiş olsun canım Rabbim şifa versinKizlar dayimin esi bobrek ameliyati oldu. Kanamasi oldugu icin tekrar ameliyata almislar dua edermisiniz
kız hala öyle senin resminAY GÜLESİMİ GETİRİYONNNNN
Kiz sende mi tapu aldin PabucumunNicki ile ayrilmiyosunuzgeçmiş olsun canım Rabbim şifa versin
kız hala öyle senin resmin
Onun tapusu yok daire yapicam ona benKiz sende mi tapu aldin PabucumunNicki ile ayrilmiyosunuz
Bayilazaammmm
istemiyorsan grlmeyiz canım sorun değil yaniKiz sende mi tapu aldin PabucumunNicki ile ayrilmiyosunuz
Oooo ask olsunnn saka yaptimistemiyorsan grlmeyiz canım sorun değil yani
Ne bilim olabilir yani rahatsızlık vermek istememOooo ask olsunnn saka yaptim
Sacmalama lutfen PabucumunNicki da geliyo diye seni de kattim neyse herkes istedigi gibi gelebilir tabi ki sakaydi sadece..Ne bilim olabilir yani rahatsızlık vermek istemem
Aa daha neler :)istemiyorsan grlmeyiz canım sorun değil yani
En ustte ki dublex benim haberin olsun bu isler bizden sorulurAa daha neler :)
Ben arsa aldim apartman yapiyorum daire vericem sana buradan
artık kabullenmeliyiz sanırım
Ne bilim olabilir yani rahatsızlık vermek istemem
Ozaman şakaysa ciddi konuşalım arsa ney kızAnlamadım onuSacmalama lutfen PabucumunNicki da geliyo diye seni de kattim neyse herkes istedigi gibi gelebilir tabi ki sakaydi sadece..
Tamam buralar deniz goruyor mu sana arka daire vericemEn ustte ki dublex benim haberin olsun bu isler bizden sorulur
koskoca sisterhood parası bitti mi zenginiz biz yavIşıkları kapatın da konusun elektrik çok gelmiş bu ay:/