- 25 Ağustos 2014
- 20.416
- 48.372
- 798
Cok sukur iyiyim kuzuAleykum selam canim iyiz senden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok sukur iyiyim kuzuAleykum selam canim iyiz senden
Sana saka yapiyor besbelli sinirlerin bozulsun diye hahahahDün kazen değiştirdi benim avatarımı o manyak kızı koydu
Yok apartman ustede sen kat cikarsinHahahahah villa mi
Ben sister degilmisim burada cok duruyormusum arsa mi aldin dediler banaSister=kiz kardes manasinda sesleniyorum bazen, sen de dahilsin yani
Ne arsasi kiz?
Kacak olmasin sonra fahir gibiYok apartman ustede sen kat cikarsin
Ben sister degilmisim burada cok duruyormusum arsa mi aldin dediler bana
Hosgeldin
Yok kiz izinli pahali yerden aldim kacak olur muKacak olmasin sonra fahir gibi
Istemezzzz uzak dur benden
camdan guzelligime bakican dmi nereyee gitti ne giymisYok kiz izinli pahali yerden aldim kacak olur mu
Camdan degil goruntulu diyafondancamdan guzelligime bakican dmi nereyee gitti ne giymis
Hosbuldum:)Hosgeldin
nerden bulastim sanaaaa yaaaaCamdan degil goruntulu diyafondan
Aslinda kotu ama iyiymis gibi anla sen nasilsinnnnHosbuldum:)
Nasilsiniz
HayırdırAslinda kotu ama iyiymis gibi anla sen nasilsinnnn
Bilmem hormonlarim coskuluuu.. reglm gectiii gerginim oyuzden keyfim yok. Aksam da misafirim var oyleee oturuyorum suan en iyisini yapiyosunHayırdır
Aylak aylak oturuyorum yaa napayım sigara kahbe sigara kahve
Biliyorum canılı izledim o olayıda bende niye hala öyle çıkıyor
Kimler kimler varmış buralarda hanimiş sisterhoodlar.
Misafir cok severim:)kolay gelsin yardim lazimsa çağır pastamo yapar gelirim:)Bilmem hormonlarim coskuluuu.. reglm gectiii gerginim oyuzden keyfim yok. Aksam da misafirim var oyleee oturuyorum suan en iyisini yapiyosun
Yok yaa oyle pasta yapmicam kv geliyor sekeri var yimezMisafir cok severim:)kolay gelsin yardim lazimsa çağır pastamo yapar gelirim:)
Seni zayıflatmaya geldim gönüllü destekcin oldum:)Belki de sen sista olmadıgın için sana öyle gorunuyor
PabucumunNicki de sista değil ama onun arsası var
Ayy kuzumm hosgeldinn
Nasılsınn
Selamm
Ona kaktuslu pasta yapayim bak kaynana en sevmediğimYok yaa oyle pasta yapmicam kv geliyor sekeri var yimez
HahahahaahahahahahahOna kaktuslu pasta yapayim bak kaynana en sevmediğim