- 20 Ekim 2014
- 7.460
- 15.544
- 198
Sende sorun var bildirimlerde normal cikiyor bende.Trendlerdede normal.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sende sorun var bildirimlerde normal cikiyor bende.Trendlerdede normal.
Evi toparliyorum bi yandan bakiyorumNapiyon kiz
Kahvalti yaptim oglani hazirlicam okula gidicek. Bu ev isi niye bitmiyo yaaaaEvi toparliyorum bi yandan bakiyorumsennnnnn
Bitmeeeeeeez bitmezzzzzzzKahvalti yaptim oglani hazirlicam okula gidicek. Bu ev isi niye bitmiyo yaaaa![]()
Hadi ya niye acaba bende böyle çıkıyor bütün fotoları şimdi çektimSende sorun var bildirimlerde normal cikiyor bende.Trendlerdede normal.
Sayfada kırmızılı kadın ama başka deli kız![]()
Havaya bakan bir kiz
Saka saka o birinin profili ama ya dun o kiz mi oldunuz.
Selamlar sistaciklar
Nabersiniz
Yeniden giris yap duzelir belki.Hadi ya niye acaba bende böyle çıkıyor bütün fotoları şimdi çektim
Beni sormuyorsun heralde sistaciklarini soruyorsun nasilim diye.Selamlar sistaciklar
Nabersiniz
Biliyorum canılı izledim o olayıda bende niye hala öyle çıkıyorDün kazen değiştirdi benim avatarımı o manyak kızı koydu
Tekrar giriş yaptım düzelmedi acaba benidemi çarptı kedi anasını öyle göreyim diyeYeniden giris yap duzelir belki.
Senin gozler kalici gitmisTekrar giriş yaptım düzelmedi acaba benidemi çarptı kedi anasını öyle göreyim diye![]()
Senin gozler kalici gitmis![]()
Aleykum selam canim iyiz sendenSelamlar sistaciklar
Nabersiniz
Hahahahah villa miBeni sormuyorsun heralde sistaciklarini soruyorsun nasilim diye.
Beni sorarsan iyiyim arsa aldim buradan ev yaptiriyorum :)
Maskeli avatarin canisi, hayrola?Bildirimlerde ve trendlerde avatarım nasıl cıkıyor sende
Sister=kiz kardes manasinda sesleniyorum bazen, sen de dahilsin yaniBeni sormuyorsun heralde sistaciklarini soruyorsun nasilim diye.
Beni sorarsan iyiyim arsa aldim buradan ev yaptiriyorum :)