- 20 Ekim 2014
- 7.460
- 15.544
- 198
HahaDayisina benziyo cogunlukla dayisi kilikli diyom
O deli icin niye annenin kalbini kiriyon konusma diye uyar guzelce degmez kalbini kirdigina anneninİyiyim canım gün geçtikçe alışıyorum bugün ne şerefsizlik yapacak acaba diyorum ..
Annemden yoruldum en çok sürekli onun hakkında konuşuyor sürekli sürekli az önce tersledim artık aaa anne yeter dedim sürekli sürekli o bizi bu kadar konuşmuyordur yoluna bakıyordur dedim küstü gitti
Dünden beri babam da çok dedi kadın inatla konuşuyor ya öyle kin gütmüş ki anne diyorum bak boşanan benim ben takmıyorum bu kadar kafaya yok bana mısın demiyorO deli icin niye annenin kalbini kiriyon konusma diye uyar guzelce degmez kalbini kirdigina annenin
Uzuluyor kadin napsin anne olmadin olunca anlarsin cocugun uzulunceDünden beri babam da çok dedi kadın inatla konuşuyor ya öyle kin gütmüş ki anne diyorum bak boşanan benim ben takmıyorum bu kadar kafaya yok bana mısın demiyor
ÖyleUzuluyor kadin napsin anne olmadin olunca anlarsin cocugun uzulunce
Noldu kizLambada titreyen alev üşüyooorrrrr
Ahh ahhh o lambalarLambada titreyen alev üşüyooorrrrr
Noldu kiz
Ahh ahhh o lambalar
Sarışın miFarkim tarzim
Kiz olacak sarisin iddaayi buyutuyorum
Ben dedim cinsiyet belli olunca ve dogunca beni bulSarışın miben kömür gibiyim ama sarışın olma ihtimali de var
TamamBen dedim cinsiyet belli olunca ve dogunca beni bul
Sarisin kiz olursa bulTamambulacam olum seni
Yaklaşık olarak 220 240 gün sonraSarisin kiz olursa bul
Tamam en gec 9 ekimdeYaklaşık olarak 220 240 gün sonraburada buluşalım kimseye randevu verme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?