• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SisterHooD

Kiz dir dugun yapcaz. Gecmis olsun bu arada. Benim minnak sıkilir cabuk opulmekten hoslanmaz. Cocugu mincirdi hamur gibi. Annesi de rahat edemedi kalkti gitti.
Sagol canim ♡ bende öpmeyi ısırmayı hırpalamayı çok seviyorum :D normal sevemiyorum cocuklari. Cocuklara durun yoksa black teyze gelir ısırır diye korkutuyorlar :D

Napiyonuz kiz oldum yorgunluktan:ruh:

Gene mi yoruldun kız
Bir gün de dinç gel şuraya

Midemi üşütmüşüm. Ateslendim. Düşün ya giremedim, yoksa gebersem yinede girmeden duramam :KK70:

Gecmiş olsun blackkuşumm
Sen gelince ziyaretçilerimiz artıyor:KK53:

tumblr_nt81y3fij71tin3uco1_500.gif

tumblr_nt81y3fij71tin3uco2_500.gif

tumblr_nt81y3fij71tin3uco3_500.gif

tumblr_nt81y3fij71tin3uco4_500.gif
:KK70: :KK70:

Ahahahahhaa

Bizimki oynarkwn opturur ama morali yokken kesinlikle elletmez. Bugun cani sıkkin oglumun depresyonda:KK70:
Niye gii naptin çocuğa :D black teyzesi gibi depresyonda :D
Gecmiş olsun blackkuşumm
Sen gelince ziyaretçilerimiz artıyor:KK53:
O ne demek giii :D ahahah tesadüftür bebegim. Teşekkür ederim ♡♡

Gecmis olsun bana hasretinden yataklarimi dustun :KK70:
Sagol kusum ♡ aynen pabucumu getirin bana nerde pabuç diye sayıklıyormuşum ahahahha
Ben hiç beceremem cocuk sevmeyi
Uzaktan uzaktan ıyy cınım yırım sınııı
Bende 2 dk çocuk verseler kucağıma tamam yeter hadi anana git diyorum ahahaha :D ısınmam lazım çocuğa önce. Neslihanin ufak oğlunu goruceksin. Çok dadlii. Aynı neslihan. Güccük nesli :D mashAllah ♡

Niye gii naptin çocuğa :KK70: black teyzesi gibi depresyonda :KK70:

O ne demek giii :KK70: ahahah tesadüftür bebegim. Teşekkür ederim ♡♡

Sagol kusum ♡ aynen pabucumu getirin bana nerde pabuç diye sayıklıyormuşum ahahahha

Bende 2 dk çocuk verseler kucağıma tamam yeter hadi anana git diyorum ahahaha :KK70: ısınmam lazım çocuğa önce. Neslihanin ufak oğlunu goruceksin. Çok dadlii. Aynı neslihan. Güccük nesli :KK70: mashAllah ♡
Bilmem nesesi yok bugun. Buyugude babasi bir senden bir benden dedim ona:D

Back