- 20 Ekim 2014
- 7.460
- 15.544
- 198
HahaDayisina benziyo cogunlukla dayisi kilikli diyom
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HahaDayisina benziyo cogunlukla dayisi kilikli diyom
O deli icin niye annenin kalbini kiriyon konusma diye uyar guzelce degmez kalbini kirdigina anneninİyiyim canım gün geçtikçe alışıyorum bugün ne şerefsizlik yapacak acaba diyorum ..
Annemden yoruldum en çok sürekli onun hakkında konuşuyor sürekli sürekli az önce tersledim artık aaa anne yeter dedim sürekli sürekli o bizi bu kadar konuşmuyordur yoluna bakıyordur dedim küstü gitti
Dünden beri babam da çok dedi kadın inatla konuşuyor ya öyle kin gütmüş ki anne diyorum bak boşanan benim ben takmıyorum bu kadar kafaya yok bana mısın demiyorO deli icin niye annenin kalbini kiriyon konusma diye uyar guzelce degmez kalbini kirdigina annenin
Uzuluyor kadin napsin anne olmadin olunca anlarsin cocugun uzulunceDünden beri babam da çok dedi kadın inatla konuşuyor ya öyle kin gütmüş ki anne diyorum bak boşanan benim ben takmıyorum bu kadar kafaya yok bana mısın demiyor
ÖyleUzuluyor kadin napsin anne olmadin olunca anlarsin cocugun uzulunce
Noldu kizLambada titreyen alev üşüyooorrrrr
Ahh ahhh o lambalarLambada titreyen alev üşüyooorrrrr
Noldu kiz
Ahh ahhh o lambalar
Yes gleyyyyyyyy lilililil
i
Sarışın mi ben kömür gibiyim ama sarışın olma ihtimali de varFarkim tarzim
Kiz olacak sarisin iddaayi buyutuyorum
Ben dedim cinsiyet belli olunca ve dogunca beni bulSarışın mi ben kömür gibiyim ama sarışın olma ihtimali de var
Yes gleyyyyyyyy lilililil
i
Tamam bulacam olum seniBen dedim cinsiyet belli olunca ve dogunca beni bul
Sarisin kiz olursa bulTamam bulacam olum seni
Yaklaşık olarak 220 240 gün sonra burada buluşalım kimseye randevu vermeSarisin kiz olursa bul
Tamam en gec 9 ekimdeYaklaşık olarak 220 240 gün sonra burada buluşalım kimseye randevu verme