- 20 Ekim 2014
- 7.460
- 15.544
- 198
Sonra duyanlar ayakkabiliktan kokusmus pabuc getirince kendine geldin degil miSagol kusum ♡ aynen pabucumu getirin bana nerde pabuç diye sayıklıyormuşum ahahahha
Kız benim patronum var oğluyla ikiz gibi esmer. Eşide sarışın mavi gözlü ufak ogluda öyle. Allahim nasil yaratıyor ♡ Sırf çocuğumuz kime benzicek diye cocuk istiyorumBilmem nesesi yok bugun. Buyugude babasi bir senden bir benden dedim ona
Farkim tarzim=) tahminini severimherkes erkek tahmin ediyordu
Ahahahaha manyak kahkaha attim. Güldürmeyin beni Heryerim agriyeeeSonra duyanlar ayakkabiliktan kokusmus pabuc getirince kendine geldin degil mi
Boylede faydalidir nickim
Gulme sen gulme diye icimizde mi kalsin espriAhahahaha manyak kahkaha attim. Güldürmeyin beni Heryerim agriyeee
Ilkler hep babaya benziyo tecrubesizlik galibaKız benim patronum var oğluyla ikiz gibi esmer. Eşide sarışın mavi gözlü ufak ogluda öyle. Allahim nasil yaratıyor ♡ Sırf çocuğumuz kime benzicek diye cocuk istiyorum
Ahahha sonra ne kesfediliyor anneye benziyorIlkler hep babaya benziyo tecrubesizlik galiba
Bilmem valla minnak ayni benim tarafa benziyoAhahha sonra ne kesfediliyor anneye benziyor
Iyiz senNasılsınız hanımlar
Senin masken nerde giiiGulme sen gulme diye icimizde mi kalsin espri
Benimki babaya benzesin zaten. Sarışın mavi gözlü ♡ olmadi dayısına benzesin. Oda sarışın mavi gözlü. Olmadi gorumceme benzesin oda sarışın yeşil gözlüIlkler hep babaya benziyo tecrubesizlik galiba
Cok tuhaf degil mi ya tipi birak hareketler bile benziyor.Bilmem valla minnak ayni benim tarafa benziyoilk aynisini tipkisi baba
İyiyim canım gün geçtikçe alışıyorum bugün ne şerefsizlik yapacak acaba diyorum ..Iyiz sen
Sister degilim ki ben siz etiketleyince geldimSenin masken nerde giii
Sensin kaynakSister degilim ki ben siz etiketleyince geldimkaynak.
Aynen yaa bazen babasi kilikli diyom, oda annesi kilikli diyo kucugeCok tuhaf degil mi ya tipi birak hareketler bile benziyor.
Kendime kaynak drdim zatenSensin kaynakokadar çok burdasın ki artık sista oldun sandim
Kucuge kizinca birsey diyemiyorsun degil miAynen yaa bazen babasi kilikli diyom, oda annesi kilikli diyo kucuge
Benim kardesime daha cok benziyo kucuk. Ayni onun bebwkligi tamam abla beni cok seviyon da bari gozlerini sana benzetseydin diyo. Gozlerim elaSenin masken nerde giii
Benimki babaya benzesin zaten. Sarışın mavi gözlü ♡ olmadi dayısına benzesin. Oda sarışın mavi gözlü. Olmadi gorumceme benzesin oda sarışın yeşil gözlücocuk kapkara oluyormuş
Dayisina benziyo cogunlukla dayisi kilikli diyomKucuge kizinca birsey diyemiyorsun degil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?