Sagol canim ♡ bende öpmeyi ısırmayı hırpalamayı çok seviyorumKiz dir dugun yapcaz. Gecmis olsun bu arada. Benim minnak sıkilir cabuk opulmekten hoslanmaz. Cocugu mincirdi hamur gibi. Annesi de rahat edemedi kalkti gitti.
Bizimki oynarkwn opturur ama morali yokken kesinlikle elletmez. Bugun cani sıkkin oglumun depresyondaSagol canim ♡ bende öpmeyi ısırmayı hırpalamayı çok seviyorumnormal sevemiyorum cocuklari. Cocuklara durun yoksa black teyze gelir ısırır diye korkutuyorlar
Napiyonuz kiz oldum yorgunluktan
Midemi üşütmüşüm. Ateslendim. Düşün ya giremedim, yoksa gebersem yinede girmeden duramam
Gecmis olsun bana hasretinden yataklarimi dustunSelam sistalarim hastaydım giremedimnapionuuuuz
Sagol canim ♡ bende öpmeyi ısırmayı hırpalamayı çok seviyorumnormal sevemiyorum cocuklari. Cocuklara durun yoksa black teyze gelir ısırır diye korkutuyorlar
10 kati bir cocukla ugrastim kediGene mi yoruldun kız
Bir gün de dinç gel şuraya
Gecmiş olsun blackkuşumm
Sen gelince ziyaretçilerimiz artıyor
Ahahahahhaa
Yapıp yapmamak arasında kararsız kaldım ama olmuş mu=)))Gebelik takvimi gelmiş
10 kati bir cocukla ugrastim kedi
Yapıp yapmamak arasında kararsız kaldım ama olmuş mu=)))
CocugumuYapıp yapmamak arasında kararsız kaldım ama olmuş mu=)))
Ayy amin inşallahhh=) ❤❤❤Olmuş tabiii
38 39ları da gorelim inşallah kuzum
Cocugumu
Hayirli olsun sagikla gelsin :)
Cocugumu
Hayirli olsun sagikla gelsin :)
Cok fena bir usak parmak atmadigi yer kalmadi. Aman neyse agzimi actim yine konamiyom. Allah annesine sabir versin.Benim de kuzenin bebesi öylee
Terminatör bebe
Niye gii naptin çocuğaBizimki oynarkwn opturur ama morali yokken kesinlikle elletmez. Bugun cani sıkkin oglumun depresyonda
O ne demek giiiGecmiş olsun blackkuşumm
Sen gelince ziyaretçilerimiz artıyor
Sagol kusum ♡ aynen pabucumu getirin bana nerde pabuç diye sayıklıyormuşum ahahahhaGecmis olsun bana hasretinden yataklarimi dustun
Bende 2 dk çocuk verseler kucağıma tamam yeter hadi anana git diyorum ahahahaBen hiç beceremem cocuk sevmeyi
Uzaktan uzaktan ıyy cınım yırım sınııı
Terazi burcu bebek :)yok takvimi=))
Bilmem nesesi yok bugun. Buyugude babasi bir senden bir benden dedim onaNiye gii naptin çocuğablack teyzesi gibi depresyonda
O ne demek giiiahahah tesadüftür bebegim. Teşekkür ederim ♡♡
Sagol kusum ♡ aynen pabucumu getirin bana nerde pabuç diye sayıklıyormuşum ahahahha
Bende 2 dk çocuk verseler kucağıma tamam yeter hadi anana git diyorum ahahahaısınmam lazım çocuğa önce. Neslihanin ufak oğlunu goruceksin. Çok dadlii. Aynı neslihan. Güccük nesli mashAllah ♡
=) tahminini severimTerazi burcu bebek :)
Kiz olcak tahmin ettim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?