- 23 Temmuz 2014
- 5.359
- 17.587
- 498
Oyyy kıyamamkocası olan yanına kıvrılıyor
MerhabaMerhaba arkadaşlar
beni evlendirinOyyy kıyamam
beni evlendirin
+10000Eminmisin evlenmeler boşanıyor dertler bitmiyor
En rahatı baba evi 3 gündür burdayım bak ne kv arıyor özledim gelin diye ne kp çarşıya çıkıp geçerken evime uğruyorbeni evlendirin
Son durum nedir fiona adam müsfettesi aradı mı hiçEn rahatı baba evi 3 gündür burdayım bak ne kv arıyor özledim gelin diye ne kp çarşıya çıkıp geçerken evime uğruyor
Aramaz mı ailesinden kimse arkasında durmuyormuş şu an ..Son durum nedir fiona adam müsfettesi aradı mı hiç
İnanma anlasın bakalım dünyanın kaç bucak oldugunu o çok kıymet verdigi ailesinin onu nasıl bıraktıgınıAramaz mı ailesinden kimse arkasında durmuyormuş şu an ..
Barışalım diyor ben ailemle sınırlarımı çizicem diyor bir daha bir fiske vurmayacağım diyor ağlıyor yok kalsın dedim
.Ama biri diyet grubuna girmişti belki bende girerim
Biri bebiş düşürmüş ve kürtaj olmuştu çok üzğldüm bende nisanda düşük ve kürtaj oldum dicektim
Kuzum ben biliyordum böyle olacağını akıl hocaları iş bitince hiç etrafta olmazlar zatenİnanma anlasın bakalım dünyanın kaç bucak oldugunu o çok kıymet verdigi ailesinin onu nasıl bıraktıgını
.Dünden daha iyiyim canım sağ ol
Yuvamdaki ponçik
.Kızım uyusada az dinlensem
.Merhaba arkadaşlar
.Aramaz mı ailesinden kimse arkasında durmuyormuş şu an ..
Barışalım diyor ben ailemle sınırlarımı çizicem diyor bir daha bir fiske vurmayacağım diyor ağlıyor yok kalsın dedim
işte bu yüzden evlenemiyorumEn rahatı baba evi 3 gündür burdayım bak ne kv arıyor özledim gelin diye ne kp çarşıya çıkıp geçerken evime uğruyor
işte bu yüzden evlenemiyorum
Benim şahsi düşüncem çok çok fazla ölçüp biçip tartmak özellikle ailesini..Evlilik sans isi biraz.
Bence karamsar olmayın belki de çok mutlu olacaksınız.
Benim şahsi düşüncem çok çok fazla ölçüp biçip tartmak özellikle ailesini..
Aman nolcak ailesiyle mi evleniyorum demek yok ailesiyle evleniyoruz evet gerçekten.
Sınırları zorlamak zaten giyim kuşam konusundan içtiğiniz sigaraya kadar hepsini sindirmiş olmalı bi erkek.
Sevgililikte bile en ufak bişey diyorsa mesela etek giyme kalsın orda evlenince pantolon giymeye dönüyor.
Ha herkeste böyle olmaz ama çoğunlukta böyle oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?