Ne yapacaksınız rehin alınca, bak size baştan diyeyim, rehin alırsanız vallahi pişman olursunuz, bendeki çene sizin makinelilerden beter, bu kadını susturun diye sinir krizi geçirirsiniz hepiniz, psikolojik şiddet görürsünüz, gençliğinize kıymayın, önünüzdeki güzel günleri düşünün :)))
HahahahahahAyaklarının altını tuzlayip keçilere buzağılara yalatcaz
Hepinize saygılar maskeli hatunlar
Tisikkirler ablis=)Bu gecelik bana bu kadar geyik yeter, hastalara şifa, dertlilere deva dilerim, geceniz güzel, sohbetiniz ve arkadaşlığınız daim olsun
Abla bizi rehin alirsan benim iki ceteyi yollarim sana bizi birakirsin sonraBu gecelik bana bu kadar geyik yeter, hastalara şifa, dertlilere deva dilerim, geceniz güzel, sohbetiniz ve arkadaşlığınız daim olsun
.Bu gecelik bana bu kadar geyik yeter, hastalara şifa, dertlilere deva dilerim, geceniz güzel, sohbetiniz ve arkadaşlığınız daim olsun
Bizden de saygilar, sevgiler, ciceklerHepinize saygılar maskeli hatunlar
Iyi geceler ablaHepinize saygılar maskeli hatunlar
Bu gecelik bana bu kadar geyik yeter, hastalara şifa, dertlilere deva dilerim, geceniz güzel, sohbetiniz ve arkadaşlığınız daim olsun
Basimiz ustune hos geldin vinka kuşum
Amiiiin MüniiiişBu gecelik bana bu kadar geyik yeter, hastalara şifa, dertlilere deva dilerim, geceniz güzel, sohbetiniz ve arkadaşlığınız daim olsun
Ben geldim gorktuuuYine bekleriz ablam
Dün 1 hafta dediydi sanki canım ama dur bi sorayim istersenwitch in banının ne zaman biteceğini bilen yok demi :d
sırada ona baskın var
Bizimle ugrasmanin ne demek oldugunu herkese gösterelimwitch in banının ne zaman biteceğini bilen yok demi :d
sırada ona baskın var
Vakit buldukça gelirim ablasının gülü.Yine bekleriz ablam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?