- 23 Temmuz 2014
- 5.359
- 17.586
Bilemem artık, rehin alıyorsam topiği tümden de ele geçirebilirim demek ki
HALLEYS , çok geçmiş olsun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım benim amin. Çok çok sağ ol Allah razı olsunHALLEYS geçmiş olsun canım Rabbim acil şifalar versin
Mrvgnc sistamizin fotosundaki yazidan liderimiz.. Kendi sayfama koyacagim insaAllah, siz de katilin
Ah yavrum ya, ederim tabii etmez olur muyumÇok sağ ol ablacım yaaa, dua et bana ablam. Minik yavrum var, böyle çok zor oluyor
Bu kadar oldu yaa, dur bi daha deneyecemOlabilir güzel duruyor.
Kucuk kaldı kız profil resmin
Benim profil resmim de koca kafa var tamamen kafadan oluşmuş gibiyimOlabilir güzel duruyor.
Kucuk kaldı kız profil resmin
Vals de yapacak misin hahahah
Ahahha soyluyum ben soyluuuuuKız biz eşkıyayız sen burjuva kaldın bizim yanımızda
Ahahha vals, tango ne ararsan var bendeVals de yapacak misin hahahah
Ne yapacaksınız rehin alınca, bak size baştan diyeyim, rehin alırsanız vallahi pişman olursunuz, bendeki çene sizin makinelilerden beter, bu kadını susturun diye sinir krizi geçirirsiniz hepiniz, psikolojik şiddet görürsünüz, gençliğinize kıymayın, önünüzdeki güzel günleri düşünün :)))Peki ya rehin alinirsan, hic dusundun mu bunu
Çok sağ ol ablacım, Rabbim binlerce kez razı olsun ❤Ah yavrum ya, ederim tabii etmez olur muyum
Ayaklarının altını tuzlayip keçilere buzağılara yalatcazNe yapacaksınız rehin alınca, bak size baştan diyeyim, rehin alırsanız vallahi pişman olursunuz, bendeki çene sizin makinelilerden beter, bu kadını susturun diye sinir krizi geçirirsiniz hepiniz, psikolojik şiddet görürsünüz, gençliğinize kıymayın, önünüzdeki güzel günleri düşünün :)))
Bi seyler dusunuruz, hain planlarimiz dolu sen yine de bizle guzel gecin benceNe yapacaksınız rehin alınca, bak size baştan diyeyim, rehin alırsanız vallahi pişman olursunuz, bendeki çene sizin makinelilerden beter, bu kadını susturun diye sinir krizi geçirirsiniz hepiniz, psikolojik şiddet görürsünüz, gençliğinize kıymayın, önünüzdeki güzel günleri düşünün :)))