- 22 Ekim 2017
- 6.499
- 21.217
- 478
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eskilerden eylul05 benKoçlar topiği coşturuyor koçlarla delirmeceler
![]()
Evet cok fazla bulantım var su dahi içemiyorum o dereceÇok gecmiş olsun ya dikkat et kendine
Niye o kadar kilo verdin cok mu bulanıyorsun
Kiz sen benden nne istiyonsözleriyle![]()
Ahhh kuzumm sana kıyamam çok çokkk geçmiş olsun.Dün akşam kanamam oldu biraz sabah hastaneye gittim 2 haftada 4 kilo vermişim bebegin suyu çok azdı kan degerlerim düşüktü evde tedavi verdi 1000 gramlık serum içine katılacak 2 ayri ilaç mide bulantısi için hap verdi bir tane serumu bugün taktık çok zor bitti 3 saat sürdü bitmesi
Koçum yükselenimde akrep ay burcum yay hepsi sekisçi şimdi cekilin şurdanBenim de yukselenim akrep
Biz de ısıtalım dicem de laviş kızıyor
Etiketlemedim görmesin![]()
Kızım maksat adamı azdırıp ondan sonra saldıraşa hunharca geçmekk, her koç kadınının taktiği farklıdır.Ay hiçde bir koç gibim değilsinben olsam hemen yırtar çıkarırım üstümden
![]()
Yaw hadi cık sen işten hadiiişu ziyaretçilere ayar oldum![]()
Kizlar bugun bi gergin misiniz, bana mi oyle geliyor, gelene atar gidene atarşu ziyaretçilere ayar oldum![]()
Ay yazıkk sen şimdi fena azmışsındır bi koç kadını olarak adamla yanlız kalamıyon diyedün görümceyle arkadaşı vardı cumrteside benim arkadaş annm tyzm vs...la bıktım yaw 4 ay olcak evleneli boş kalmıorum hiç. kocacı da gececi
![]()
2 tokat sallayıp öyle gitseydimYaw hadi cık sen işten hadiii![]()
![]()
Şimdi daha iyiyim bulantılarım çok fazla göbekten yapılan kan sulandırıcı ignelerden olabilirmiş ara verdik şimdi ignelereAhhh kuzumm sana kıyamam çok çokkk geçmiş olsun.
Şimdi daya iyisin dimi.
Neden böyle olmuş ki, doktor ne dedi ?
Kızım maksat adamı azdırıp ondan sonra saldıraşa hunharca geçmekk, her koç kadınının taktiği farklıdır.
Hepsi aynı kapıya cıkıyor![]()
Ahahahaha çatlak2 tokat sallayıp öyle gitseydim![]()