- 21 Eylül 2016
- 9.898
- 23.223
- 278
Onemli duyuru:
Aktif olarak gorevlere katılmayan bazi zilloş sistalar sistaliktan cikarilacaktir..
Bilginize..
#sisterhoodyonetimkuruluEvelynn @JustHoldMe
Cui Bono
![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onemli duyuru:
Aktif olarak gorevlere katılmayan bazi zilloş sistalar sistaliktan cikarilacaktir..
Bilginize..
Cui Bono
Yanlış anlasilma olmus, arkadaslar aralarindaki espriye gulerken akillarina gelmemis anlamama ihtimalin, gayet olagan tabii ki.. Kimse kirilsin istemeyiz, kusura bakma..anlamadı falan dendi. anlamam beklenemez zaten aralarındaki özel şeyi.
hoş değil.
teşekkür ederim. mutlu sohbetler.Yanlış anlasilma olmus, arkadaslar aralarindaki espriye gulerken akillarina gelmemis anlamama ihtimalin, gayet olagan tabii ki.. Kimse kirilsin istemeyiz, kusura bakma..
Ayrica mutlu olduk ziyaretinden ötürü, tesekkur ederiz sevgili gamze![]()
He tabi tabi sistanız hasta olsun serumlar takılsın ama siz sormayın![]()
Olsun canım onemli değil bende kaçırıyorum bazenNerdeee yazdın ayyy ne zamannn
Ya bildirimler bazen çok geliyor kaçırıyorum arada bir taraftan da iş yapıyorumya bilgisayarda.
Kusura bakma kuzum olur mu bilerek olmadı.
Ben aldım kostüm Aliekspres'den hemde ama giyinmiyorum![]()
Onemli duyuru:
Bilginize..
Cui Bono
Merhaba hanımlar hiç merak edip etiketleyen olmamış çok kırıldım![]()
Immm var desem nolur yok desem nolur aceba![]()
selam bibiOlsun canım onemli değil bende kaçırıyorum bazenbi giriyorum 200 bildirim
aliexpressden çokça şey alıyorum ama kostüm işine girmedim şişko olduğumdan riskli totom açıkta kalmasın
giyersin giyersin 2 saniye kadar kalır üstünde
![]()
görevleri akşamları yapmayınBu konuda ciddi oldugumuz kadar katıyız da
Ne oldu kız
Ben görev için etiketledim hep
Nerdeydin
Varsa takıyorsun
Yoksa biz takıyoruz
Takmam dersen de biz takmıyoruz nasıl istiyorsan oyle yap![]()
Hepinize yazdim ya kizBu konuda ciddi oldugumuz kadar katıyız da
Ne oldu kız
Ben görev için etiketledim hep
Nerdeydin
Varsa takıyorsun
Yoksa biz takıyoruz
Takmam dersen de biz takmıyoruz nasıl istiyorsan oyle yap![]()
Artis artis beyaz istersen öyle kalitesizini kakalarlar
Vayy, kurula müdahale ha? Dıkşın
görevleri akşamları yapmayın
Yaaa ben hemen üstümden çıkarttırmıyorum amaOlsun canım onemli değil bende kaçırıyorum bazenbi giriyorum 200 bildirim
aliexpressden çokça şey alıyorum ama kostüm işine girmedim şişko olduğumdan riskli totom açıkta kalmasın
giyersin giyersin 2 saniye kadar kalır üstünde
![]()
evet yönetim istifaVayy, kurula müdahale ha? Dıkşın
Sekisli konularMesela hangi konularda tecrübeden bahsediyorsun![]()
ne kostümü kızzzYaaa ben hemen üstümden çıkarttırmıyorum ama
Sabredecek arkadaş ben bi onlarla üstümde keyif yapmalıyım dimi ama![]()
Dün akşam kanamam oldu biraz sabah hastaneye gittim 2 haftada 4 kilo vermişim bebegin suyu çok azdı kan degerlerim düşüktü evde tedavi verdi 1000 gramlık serum içine katılacak 2 ayri ilaç mide bulantısi için hap verdi bir tane serumu bugün taktık çok zor bitti 3 saat sürdü bitmesi
Ayy veniş ne oldu iyi misin simdiHe tabi tabi sistanız hasta olsun serumlar takılsın ama siz sormayın![]()
görevleri akşamları yapmayın![]()
Artis artis beyaz istersen öyle kalitesizini kakalarlar![]()
aa geçmiş olsun canımDün akşam kanamam oldu biraz sabah hastaneye gittim 2 haftada 4 kilo vermişim bebegin suyu çok azdı kan degerlerim düşüktü evde tedavi verdi 1000 gramlık serum içine katılacak 2 ayri ilaç mide bulantısi için hap verdi bir tane serumu bugün taktık çok zor bitti 3 saat sürdü bitmesi