- 20 Ekim 2015
- 4.200
- 5.405
- 108
Koç kadını hangi konularda sabırlıdır acep?sizin herşeyiniz acele:))kızımdan biliyorum sabırsız:)Sence neden ?
Sürekli bu moddasın yerinde sayıklıyorsun.
Ben bu konularda biraz sabırsızımdır.
Yanii ya beyaz ya da siyah. Ortası yok.
YA bitecek yada devam edecek.
Sen de böyle olmalısın.
Sen şu an ortadasın ve sürekli mutsuzsun.
Buna kızıyorum ve dalacam artık diyorum ewet ...
atırlıyor gibiyimEvett ben aryadeniz
bilmiyorum kafam karışık . saldım artık ilgilenmiyorumSence neden ?
Sürekli bu moddasın yerinde sayıklıyorsun.
Ben bu konularda biraz sabırsızımdır.
Yanii ya beyaz ya da siyah. Ortası yok.
YA bitecek yada devam edecek.
Sen de böyle olmalısın.
Sen şu an ortadasın ve sürekli mutsuzsun.
Buna kızıyorum ve dalacam artık diyorum ewet ...
ama hood geç saatte yapıosunuz benim o saatlerde mesaim bitiyorkiSen nerelerdesin esas? Gorevlerde yoksun
Ne yapacaksın örtüyü diye sordun mu?ne diyor?bilmiyorum kafam karışık . saldım artık ilgilenmiyorum
annesi bana bohçada aldığı kıytırık bir örtüyü sormuş (eşim tabi annem sordu demedi ama asla aklına gelmez sonuçta durup dururken örtü sormak hemen anlaşılıyor kvnin sorduğu)
nerde hiç görmedim niye hiç ortada yok bilmem ne filan dedi .bende rulo yapıp göndermeyi düşünüyorum örtüyü
bilmiyorum kafam karışık . saldım artık ilgilenmiyorum
annesi bana bohçada aldığı kıytırık bir örtüyü sormuş (eşim tabi annem sordu demedi ama asla aklına gelmez sonuçta durup dururken örtü sormak hemen anlaşılıyor kvnin sorduğu)
nerde hiç görmedim niye hiç ortada yok bilmem ne filan dedi .bende rulo yapıp göndermeyi düşünüyorum örtüyü
Kv çekiştirmiştikatırlıyor gibiyim
kaç yılında kız eski kv zmanında mı kiKv çekiştirmiştik
Ne yapacaksın örtüyü diye sordun mu?ne diyor?
yok rulo yeterli onaanasının gözü , bence ne yap bilio musun bi tane de örtü al koy bu da benim hediyem olsun de
aklınca çaktırmamaya çalıştı ya işte hiç kullandığını görmedim nerde çıkar kullansana filan bende hiç kıvırma anlaşılıyor dedim
yok rulo yeterli ona
Kız Yok daha yeni konuştuk ama eski kvyi çekiştirdik benimde maalesef daim olan kvyikaç yılında kız eski kv zmanında mı ki
ne kadar ayıp yaa insan nasıl bunu sorar söyler . evde yok attım yada birine verdim sanıyor herhaldeo zamn pambıkta gönder ilerde lazım olur onu da istiflesin
bende anlamadı m kendimi güvende hissetmiyorum
İyi demişsin bilsin senin anladığını.hatta eşine güzel bi dille söyle.şimdi sana yakıştı mı örtüyü sormak annen sordu diye de.kabul etmeyecektir illa ki eşin ama böyle eften püften şeylerin daha doğrusu annesinin ilişkinize zarar verdiğini ona uymaması gerektiğini dolaylı yoldan güzelce anlat tartışmadan benceaklınca çaktırmamaya çalıştı ya işte hiç kullandığını görmedim nerde çıkar kullansana filan bende hiç kıvırma anlaşılıyor dedim
yok rulo yeterli ona
bende anlamadı m kendimi güvende hissetmiyorum
söyledim de pek umrumda olmuyorİyi demişsin bilsin senin anladığını.hatta eşine güzel bi dille söyle.şimdi sana yakıştı mı örtüyü sormak annen sordu diye de.kabul etmeyecektir illa ki eşin ama böyle eften püften şeylerin daha doğrusu annesinin ilişkinize zarar verdiğini ona uymaması gerektiğini dolaylı yoldan güzelce anlat tartışmadan bence
Yokk burası BDV değil ama havamız var vesselamm ondan dikkat çekiyoruzbdv mi sandılar burayı
Ahahahah:))soul seni ayrı seviyorum Koç olduğun için.kızımda Koç.nasıldır Koç burcu anlat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?