- 25 Ağustos 2014
- 20.466
- 48.494
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen nerelerdesin esas? Gorevlerde yoksunbacım nick mi değiştirdin tanıyamadım seni![]()
okudum biraz arıza bir tip eşi . fiona da baya küçükmüş hayırlısıKonuyu mu anlatayim bastan![]()
Ben de bosandim kizlar, ben de kucuktum, 24 yas nedir ki, millet kakara kikiri gezerken ben mahkemede buldum kendimi.. Bosanmak elbette kolay bi süreç degil, niye bosanmiyorsun diyen de yok fiona'ya ama yaptığı hamleler hep cok buyuk, sonu hep fos.. Kediye iyi bak olur mu diye mesaj atmak nedir ya Allah askina? Bi sessiz kal, bi merak ettir kendini, muhatap alma ordan hic kimseyi.. Hem bosanacam, gosterecem günlerini deyip hem bahane oldugu cok bariz olan bi mesaj atmak.. 19 yas bunu anlamak icin kucuk degil..
öyle biraz evetBence en güzel günlerin böyle gidiyor canım....
![]()
+1000000000000000000000Ben de bosandim kizlar, ben de kucuktum, 24 yas nedir ki, millet kakara kikiri gezerken ben mahkemede buldum kendimi.. Bosanmak elbette kolay bi süreç degil, niye bosanmiyorsun diyen de yok fiona'ya ama yaptığı hamleler hep cok buyuk, sonu hep fos.. Kediye iyi bak olur mu diye mesaj atmak nedir ya Allah askina? Bi sessiz kal, bi merak ettir kendini, muhatap alma ordan hic kimseyi.. Hem bosanacam, gosterecem günlerini deyip hem bahane oldugu cok bariz olan bi mesaj atmak.. 19 yas bunu anlamak icin kucuk degil..
Merhabalar katilimci kabulu varmi![]()
Ozaman çözüm odaklı harekete geçmelisin...öyle biraz evet![]()
Ol kızzzz
Aynennn.blöf gibi.aşk dolu bi evlilik diliyorum senin için lavantaBen de bosandim kizlar, ben de kucuktum, 24 yas nedir ki, millet kakara kikiri gezerken ben mahkemede buldum kendimi.. Bosanmak elbette kolay bi süreç degil, niye bosanmiyorsun diyen de yok fiona'ya ama yaptığı hamleler hep cok buyuk, sonu hep fos.. Kediye iyi bak olur mu diye mesaj atmak nedir ya Allah askina? Bi sessiz kal, bi merak ettir kendini, muhatap alma ordan hic kimseyi.. Hem bosanacam, gosterecem günlerini deyip hem bahane oldugu cok bariz olan bi mesaj atmak.. 19 yas bunu anlamak icin kucuk degil..
Olayımm tabiiii aşk olsun, bi cır cırr olmak nedir kiii elimin kiriOl kızzzz![]()
Bi dalacam şimdi sana artıkkk
Ayyy olsun kiii ne güzel iştekonuda ziyaretçi niye çok ki![]()
niye beOlayımm tabiiii aşk olsun, bi cır cırr olmak nedir kiii elimin kiri![]()
Bi dalacam şimdi sana artıkkk![]()
bdv mi sandılar burayıAyyy olsun kiii ne güzel işte![]()
Ahahahah:))soul seni ayrı seviyorum Koç olduğun için.kızımda Koç.nasıldır Koç burcu anlatOlayımm tabiiii aşk olsun, bi cır cırr olmak nedir kiii elimin kiri![]()
Bi dalacam şimdi sana artıkkk![]()
Sence neden ?niye be![]()