- 25 Ağustos 2014
- 20.320
- 48.117
Mrvgnc sistamizin fotosundaki yazidan liderimiz.. Kendi sayfama koyacagim insaAllah, siz de katilinNeyi sista? Görmedim neyden bahsettiğinizi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mrvgnc sistamizin fotosundaki yazidan liderimiz.. Kendi sayfama koyacagim insaAllah, siz de katilinNeyi sista? Görmedim neyden bahsettiğinizi
Amin canım amin çok sağ ol. Yaaa bir nezle beni ne hale soktu.Allah sifa versin kiz, ne oldu?
Iyice dinlen kuzucum, bitkisel bi seyler uygula, gorevlere hazir olarak gel..Amin canım amin çok sağ ol. Yaaa bir nezle beni ne hale soktu.
Doktora gittim verdiği ilaçlar hiç yaramadı. İyi olamadım ya. Çocukta var, mahvoldum anlayacağınız
simdilik hos goruyur biz boyle surekli etiketlemeye ddvam edersek bence kukrucuk hepimizeO da avatarımı rehin almasaydı Ben ona sıra bizde dedim biliyor
Amin canım amin çok sağ ol. Yaaa bir nezle beni ne hale soktu.
Doktora gittim verdiği ilaçlar hiç yaramadı. İyi olamadım ya. Çocukta var, mahvoldum anlayacağınız
Demek kalbine geldi attiklarimizMaskeli sisterhood siz birer çılgınsınız :)))
Bebişim yeni iyileşti, kendimden uzak tutmaya çalışıyorum ama yavrum hep sarılmak istiyor, kucağıma geliyor. Ne yapacağımı şaşırdım.ay caniim daha toparlanamadin mii :/ bebisine gecmez insaAllah
Ilac alip iyice bi terle, ter sırtında kurumadan dus al hemen, bitkisel cay may bi seyler ic mutlaka..Bebişim yeni iyileşti, kendimden uzak tutmaya çalışıyorum ama yavrum hep sarılmak istiyor, kucağıma geliyor. Ne yapacağımı şaşırdım.
Güya doktor ilaç verdi. Düzenli olarak kullanıyorum ama hiçbir işe yaramadı, hala aynı berbat bir haldeyim canım benim :/
Maskeli sisterhood siz birer çılgınsınız :)))
uzmanlar soyluyor ilacli da ilacsiz da bir hafta suruyr diye . Allah sifa versin canim benim ^^Bebişim yeni iyileşti, kendimden uzak tutmaya çalışıyorum ama yavrum hep sarılmak istiyor, kucağıma geliyor. Ne yapacağımı şaşırdım.
Güya doktor ilaç verdi. Düzenli olarak kullanıyorum ama hiçbir işe yaramadı, hala aynı berbat bir haldeyim canım benim :/
Tamam canım benim sağ olasın, bunu yapacağım inşallahIlac alip iyice bi terle, ter sırtında kurumadan dus al hemen, bitkisel cay may bi seyler ic mutlaka..
Amin canım benim çok sağ oluzmanlar soyluyor ilacli da ilacsiz da bir hafta suruyr diye . Allah sifa versin canim benim ^^
Bilemem artık, rehin alıyorsam topiği tümden de ele geçirebilirim demek kiBir gün uyanınca sisterhood a kayyum atanmış göreceğim diye korkuyorum
Gorev tamam.Biraz sesimizi duyuralım.
Profillerimizde aşağıdaki yazıyı paylaşıyoruz. Muneyi etiketleyerek yazın.
Burayı gormesin diye ben etiketsiz yaptım.
Dağların tepesine, eşkıyanın alnına, Mune'ninse kalbine #SisterHood yazacağız.