- 20 Ekim 2015
- 4.200
- 5.405
- 108
Dimi?aynen yazdıklarına harfi harfine katılıyorum canım.ama işte yaşadıkları kolay değil ayrıca en önemlisi NETde değil.yani tutarsız şeyler yazıyor.ayrıca boşanmak öyle boşanıyorum diyip evi terk etmek kadar kolayda değil.yaşı itibariyle gel gitler yaşıyor olabilir ama kimsenin aklıyla dalga geçmesine gerek yok(eğer okuduklarımı yanlış anladıysam daha doğrusu kediyi adam işe filan giderken yanında götürdüyse ve instagramda ayarları genel herkese açıksa özür dilerim kendisinden)Ya madem kararlisin, madem avukat ariyorsun, daha dun ev terkedilmis, ne ara instagrama foto koyup nispet yapti, ne ara engelledi, ne ara takip ettin..
Ustune adama mesaj atmak, kediye iyi bak olur mu, diyerek, ozur dilerim ama bu kısım tam bir fiyasko, resmen bahane aramis fiona.. Tamam, boşanmak istemeyebilirsin ama o zaman da aileni, dayiyi, sulaleyi, kk'yi isin icine katip ortaligi alevlendirmeyecektin..
ne oldu kız fiona yaYa madem kararlisin, madem avukat ariyorsun, daha dun ev terkedilmis, ne ara instagrama foto koyup nispet yapti, ne ara engelledi, ne ara takip ettin..
Ustune adama mesaj atmak, kediye iyi bak olur mu, diyerek, ozur dilerim ama bu kısım tam bir fiyasko, resmen bahane aramis fiona.. Tamam, boşanmak istemeyebilirsin ama o zaman da aileni, dayiyi, sulaleyi, kk'yi isin icine katip ortaligi alevlendirmeyecektin..
Valla ne olucak senin bu halin anlamış değilim...hiç keyfim yok
Ben de 19 yaşında evlenmiştim bir zamanlar.Yasi kucuk akillica dusunmuyor. Daha 19 yasinda niye wvlendirirlerki kucucuk cocuklari
yani hiç bişey istemedim aslında sevgi saygı ama olmuyorValla ne olucak senin bu halin anlamış değilim...
Sen aşk kadınısın ve kocanla aşk yaşayamıyorsun diye mutsuzsun bence bu kadar...
Olmuyorsa, seni mutsuz eden insanları hayatından çıkartacaksınnnnyani hiç bişey istemedim aslında sevgi saygı ama olmuyor
aynen inşallahOlmuyorsa, seni mutsuz eden insanları hayatından çıkartacaksınnnn
Aa nerdesin sen
Soul bana hiç slm vermez olduOlmuyorsa, seni mutsuz eden insanları hayatından çıkartacaksınnnn
Anladim canim..
Şu kapanip epey küçülenlere de bak istersen, evim dar diyorsan.. Secenek cok..
Bence en güzel günlerin böyle gidiyor canım....aynen inşallah
Konuyu mu anlatayim bastanne oldu kız fiona ya
Aynen öyle. Minimal şeyleri bulmam lazım.
Daha önce bir masamı anneme verdim çocuk odası yapacağım diye. Bu sefer iyi ölçüp biçmem lazım..
bacım nick mi değiştirdin tanıyamadım seniAa nerdesin sen
Evett ben aryadenizbacım nick mi değiştirdin tanıyamadım seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?