- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.494
- 548
Ben yarin seni şımartırım nede olsa tüm gün burda olucamKendimi ihmal etmem asla bilekcim![]()
![Dondurma :dondurma: :dondurma:](/images/smiley/dondurma.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben yarin seni şımartırım nede olsa tüm gün burda olucamKendimi ihmal etmem asla bilekcim![]()
Yarın hafta birincisi olabilirim :) X2 şımartılmam gerekebilirBen yarin seni şımartırım nede olsa tüm gün burda olucam![]()
Haklisin ki.. Cok zor bi surec her seyiyle.. Rabbim yardimcin olsun.. Sen guclu ve cesur bi kadinsin bence, akli basindasin.. Bosanmak ha deyince olmuyor ama gereken bu ise de uzatmanin manasi yok..Evet zor bir Sınavdayım geçecek zaman lazım ama bu zaman beni yorduCui Bono
Yalnız değilsin ama mis gibi kızın var yanindaaEvet zor bir Sınavdayım geçecek zaman lazım ama bu zaman beni yorduCui Bono
InshAllah canım benimmm ♡ çok azimliydin bu haftaYarın hafta birincisi olabilirim :) X2 şımartılmam gerekebilir![]()
@Blacksee55 allah razı olsun canım.
2 durum yemeseydim üst üste daha iyiydi ama şu an 3.200 eksideyim sabaha bir wc bir de aclikla 3.500 bekliyorummmInshAllah canım benimmm ♡ çok azimliydin bu hafta
![]()
InsallahhYok uzatmak istemezdim annem olsa çoktan dönmüştüm ..Annem vefat etti babam evlendi o eve kızımı goturdugumde kızıma haksızlık eedecegim bunun bilincindeyim... memur olursam gideceğim olmasam da gideceğim ama istedigim memur olup kimseye siginmadan kızımla bir hayat kurmakCui Bono
Ooohaaa naaptın giii. Yuhhh 2 durdum yediğin halde hemdee2 durum yemeseydim üst üste daha iyiydi ama şu an 3.200 eksideyim sabaha bir wc bir de aclikla 3.500 bekliyorummm
Kiz cadi
Hahahah bak bak nasil da taniyor beni aferin vallaO da bizden, onun da kafa kirik, değ mi?darkmore
Hos geldin o vakitHahahah bak bak nasil da taniyor beni aferin valla
He kafa kirik,fazladan fazladan hemi de
Bibim bizle eglenir misen? Ben bilmirem hicbi sey ben aslinda yooğuumm.
Kızzzz dün ben dışarıdaydım alışverişte, planda yoktu aniden gelişti...Nerede kaldın hain gadın
Sensin günaydın...Günaydınn![]()
Belalııım yaman çiçeğimmmmSende benim belalımmm![]()
Hayırlı cumalarrrr canikommGünaydın Hayırlı Cumalar![]()