- 14 Mayıs 2010
- 5.146
- 13.429
- 448
evet canım kızım var 8 yaşında ben 33 yaşındayım.1 cocuk mu vardi senin? Kac yasinda cocuk ve sen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım kızım var 8 yaşında ben 33 yaşındayım.1 cocuk mu vardi senin? Kac yasinda cocuk ve sen
Güzel yüreğinin karşılığını bulacaksın çok merhametlisin anladığım kadarıylaevet daha çok ayrıntı var tabi bana ayirmadigi zamanı başkalarına ayırır falan niye açıyorum ki
Cok gencsin yaa masaAllah..evet canım kızım var 8 yaşında ben 33 yaşındayım.
uzun süredir kafamda bitti ayrı yatiyoruz zaten iletişim çok az ..kasımda kpss var atanır çekip gitmek istiyorum. Teşekkür ederim.Cok gencsin yaa masaAllah..
Kızını da Rabbim esirgesin, onun yaşı da iyi, büyümüş..
Kafanda tam olarak ne dönüyor?
evet merhametliyim fazlasıyla canım. İnsallah.Güzel yüreğinin karşılığını bulacaksın çok merhametlisin anladığım kadarıyla
InsaAllah mutlu olacagin bi kapi acilir pattisim.. Hep mi boyle uzaktı bu sahis? Baslarda nasildi?uzun süredir kafamda bitti ayrı yatiyoruz zaten iletişim çok az ..kasımda kpss var atanır çekip gitmek istiyorum. Teşekkür ederim.
canım bu adam hep böyleydi aslinda sevdiğim için tahammül edebildim sonra öyle şeyler oldu ki kendine gel kaç ay daha tahammül edebilirsin ki dedim rest cektimInsaAllah mutlu olacagin bi kapi acilir pattisim.. Hep mi boyle uzaktı bu sahis? Baslarda nasildi?
Hosbuldum canım benim hala okumaya calisiyorum neler olmusHos geldin kiz![]()
Hic duzeltme cabasi olmadi mi?canım bu adam hep böyleydi aslinda sevdiğim için tahammül edebildim sonra öyle şeyler oldu ki kendine gel kaç ay daha tahammül edebilirsin ki dedim rest cektim
Hosbuldum canım benim hala okumaya calisiyorum neler olmusetiketleyecegimiz arkadaşlarla ilgili galiba dimii. Ben işteydim göremedim
![]()
Tuh yaBiriyle yazismis kız bildiğin yürümüş bu öküz salaga yatmis kız anlamıyorsun ben çok şey demek istiyorum aslinda vs esin görmüyor mu yazışmaları falan demis..Bu iki oldu yaptığı ben zaten bitirmistim kafamda da neyse adam zaten arayista ego tatmininde düşünün. ...
Oha yani diyecek laf yok ..Biriyle yazismis kız bildiğin yürümüş bu öküz salaga yatmis kız anlamıyorsun ben çok şey demek istiyorum aslinda vs esin görmüyor mu yazışmaları falan demis..Bu iki oldu yaptığı ben zaten bitirmistim kafamda da neyse adam zaten arayista ego tatmininde düşünün. ...
Manyak
Sabrin sonu selamettir, Rabbim her zorluktan sonra mutlaka bi kolaylik yaratir.. Sen simdi imtihandasin, hakkıyla sabretmeye ve dua etmeye cabala, en dogrusu bu olur..Yok ben böyleyim der geçer ee ben artık kabul etmiyorum bitecek ...2 kez kendi dedi bosanalim o zaman diye ..ama zaman zor geçiyor cildirmama ramak kaldı Yoruldummmm.Cui Bono
Canim hakkında hayırlısı olsun InshAllahYok ben böyleyim der geçer ee ben artık kabul etmiyorum bitecek ...2 kez kendi dedi bosanalim o zaman diye ..ama zaman zor geçiyor cildirmama ramak kaldı Yoruldummmm.Cui Bono
Kendimi ihmal etmem asla bilekcimManyakşey okudum naber fav iyi fav falan kendine mi yazdın kiz
![]()