Allah yardım ediyor canım.5 milyar borç yaptım ailemin haberi yok kuuzm bundan bi de ne kadar sıkıldım bunaldım, bi de o sıkışıklıkta işsiz kaldım ki çok şükür iş denk geldi
Bu 3.soruşum18 Ocak 2018 Perşembe Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu
Hareketli bir gün geçireceksiniz. Kısa yolculuklar, çeşitli organizasyonlar ve ilginç araştırmalar yapabilirsiniz. Sürpriz teklifler ile karşılaşmanız mümkün. Çılgınlık sayılabilecek girişimlerde bulunmak için hevesli olabilirsiniz fakat mantıklı davranacaksınız. Özellikle yakınlarınız ve arkadaşlarınızın desteğini alabilirsiniz. Aslında ilginç projeler yapabilirsiniz. Bilgisayar teknolojisi ve bilimsel gelişmeler ile ilgilenebilirsiniz. Yaratıcılık gerektiren konulara yönelik çalışmalar yaparsanız, başarılı olacaksınız. Bugün kendinizi özgür ve keyifli hissedeceksiniz. Arkadaşlarınız ile keyifli organizasyonlar yapabilirsiniz.
Evet tlfdan giriyorum ondan sanırımNeden ?
Ben şirkette pc başında daha rahat yapabiliyorum.
Telefondan mı giriyorsunuz siz ?
Evet tlfdan giriyorum ondan sanırım
Evet ama düğün arifesinde çok koyuyor kuzum alcakların sadece bununla sınırlı da kalmıyor , borcunumu ödücen yoksa eksiklerinimi alcanAllah yardım ediyor canım.
5 bin çok değil ama yine de herkese az olan sana cok olabiliyor.
Bana da çok.
Bende başladım ufaktan çeyize
Bir kaç eksik kaldı sadece.Evet ama düğün arifesinde çok koyuyor kuzum alcakların sadece bununla sınırlı da kalmıyor , borcunumu ödücen yoksa eksiklerinimi alcan
Başla başla faydasını görürsün yoksa hiç yoktan var etmek çok kötü... bnde alıp koyduydum snra kıymetini anladım
Nisan'ın kaçın da ?Kızımda Koç burcu.
17 NisanNisan'ın kaçın da ?
Koç burcu musunbncedeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?