Vayyben akrep burcuyum
Nerde gii
Neyse bosverKız ilk paylastıgında hepsi vardı şimdi sadece koç var :/
Vay şerefsize bak sen ya ...8binlira falan alacağım var kuzum. Ya zaten şerefden yoksun biriydi , başkalarına farklı gösterir kendini ama içi bambaşka biriydi ben tiksinmiştim artık ondan. Bi de bu a.dın doğan ın hukuk müşavri biliomusun aldığı maaş sadece 15.000 + davalardan kazandıkları ama bana gelince parası yok.
Ben evlenmeden 4 ay öncesi aldı karşısına ben sana tazminatını vereyim , herkes evlendikten snra tazminat çin işten çıkıo sen çalış dedi, hemde çeyizini alırsın iyi olur dedi çok sevindim kabul ettim. Ben tabi az kaldı vercek tazminatımı diye gittim kredi kartından alışveriş yaptım şişirdim ee para gelmedi hala
Kaç kere gittim söledim para yok dedibnm alcaklarım bitmedi borç harman oldu ben kaldım ortada , nikahı hemen öne çektim , kıydım nikahı çat noterden ihtar çıktım bende. Vay efendim neden çıkmışım ben parayı verse bile ben bırakçakmışım zaten işi , lan sölüom diimi beni zor duruma düşürdün die ama onun yzünden çıktığı kabul etmio... 5 ay oldu işten çıkalı hala yatrmadı geçen ay dava açtım bakalım 2 sene sürer artık o da
eksikmiş onlar kız şimdi içeriklerini yapıştırıomKız ilk paylastıgında hepsi vardı şimdi sadece koç var :/
Senin burcun neeksikmiş onlar kız şimdi içeriklerini yapıştırıom
Bir bilsem, güya doktora gittim ama hala patates gibiyimKız bu nasıl hastalıkk
:d:d.DD:d.DdD:d:d.d
Vay şerefsize bak sen ya ...
Bu millet harbiden gamsız vicdansız olmuş...
Birde çok maaş alan avukatlar böyle cimri olabiliyormuş...
Yani sadece avukatlar içinde söylenemez bu.
Genel de iyi maaş alanlar cimri oluyor.
Ne iş anlamadım.
2 sene sürsün olsun ama senin olsun boşverrr sen yapman gerekeni yapmışsın zaten...
İşte her zaman planlar istediğin gibi gitmeyebiliyor.Aynen öle kız 10kuruşu arıyolar , yedirmeye içirmeye korkuyo böyleleri . Bunu yapan 60yaşında herif ben torunu yaşındayım dimi el insaf dedirtio ama napçan oluooo... Neyseki eşim destek olduda ödüyorum kredi kartımı gerekde kalmadı ona , allaha havale ettim ben onu ne diim...
5 milyar borç yaptım ailemin haberi yok kuuzm bundan bi de ne kadar sıkıldım bunaldım, bi de o sıkışıklıkta işsiz kaldım ki çok şükür iş denk geldi
İşte her zaman planlar istediğin gibi gitmeyebiliyor.
Ne kadar var borç kredi kartına ? Çok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?