Ederim niye etmiyim kucak bulmuşum kaçırmam
Hmmmm konserr diyiiii tam benlikk18 Ocak 2018 Perşembe Koç Burcu Günlük Burç Yorumu
Hareketli ve keyifli bir gün geçireceksiniz. Planlarınızı ve isteklerinizi ortaya koyabilir, ikna edici ve etkileyici olabilirsiniz. Çevrenizi değiştirmek, güçlü kişilerin bulunduğu ortamlar içinde olmak isteyebilirsiniz. Ancak hırslı bir tavır içinde bulunmaktan kaçının ve sevdiklerinizi fazla zorlamayın. Sürpriz aşklar ve heyecan verici maceralar size çekici gelecek. Ancak tedbirli olmanız gerekiyor.Â� Bugün arkadaşlarınızla birlikte keyifli organizasyonlar yapabilir, sergi, açılık veya konsere gidebilirsiniz. Bu arada sevdiğinizi ihmal etmeyin
Götüreceksin yine yemekleri pastalariSensiz boğazımdan geçmiyor gülüm
Ankara da degilimde bizim burasi buz buz oglani servise goturcem. Kycugude cikarmak zorundayi bir oksuruk baslarsa yandim
Asagidan aliyor ama buz gibi soguk indirmek zorundayi tek gonderememServis uzaktan mı alıyor
Ben akrebim kiz banada yorum yapinBenim burc yorumunda iletişim trafiği falan demiş ayyyyy hiç çekememmmm
Kimse aramasın amin
Az yicem kız :)Götüreceksin yine yemekleri pastalari
Ben akrebim kiz banada yorum yapin
Nasıl etmedim anlamadımDogumgununu kutlamamı kabul etmemiştin
Hoşgeldin ozaman
Nerde giiYukarda balboceği paylaşmış sis
8binlira falan alacağım var kuzum. Ya zaten şerefden yoksun biriydi , başkalarına farklı gösterir kendini ama içi bambaşka biriydi ben tiksinmiştim artık ondan. Bi de bu a.dın doğan ın hukuk müşavri biliomusun aldığı maaş sadece 15.000 + davalardan kazandıkları ama bana gelince parası yok.Aynen gün verilse bile bayağı uzak bir tarihe veriliyormuş.
Hadi ya avukat neden yapsın böyle bir şeyi ki senin onu dava edeceğini düşünemiyecek kadar gerizekalıymış demek ki...
Ne kadar kaldı içerde paran ?
Deluuuu
Gacilar kafayi yedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?