Nasıl olmadı ben koçum
bilinçaltı kodlama yap düşüncelerini değiştir önündeki tek engel oBen bu kilo işini ne yapacagım şaşırdım artık 6 7 den sonra yemiyorum sürekli hareket halindeyim cips kola pizza hamburger börek şeker yok aylardır
2 ögün yiyorum ama yok gitmiyor şaşırdım artık ilaçlarım kilo yapıyor dr um kullanman lazım diyor
Başak ve kova uyumu nasıl ?Hadiiiii
İkizler ve Koç arasında ateşli ve uyumlu bir ilişki olabilir. Her iki tip de hareketli ve yerinde duramayan, zeki ve girişken tiplerdir. Dolayısıyla girdikleri ortamlarda hemen fark edilirler. İkizlerkonuşkan, şen şakrak ve pratik tavırlarıyla Koç'u etkiler.
eyvallah sister sen napiyon
Kurstan çıktım yemek yedik eve bulaşık olmadı şimdi kahve yapacağım sennn
Nasıl ? Yapabilsem birbilinçaltı kodlama yap düşüncelerini değiştir önündeki tek engel o
Benim yerimede iç ben içemiyomCola içiyom:d
Ama pepsi ha
Çay içiyom emmoğlu:))) görevsizlikten kahvelere attik kendimiziHop
Napıyonuz kayınçolar
Afiyet olsun canımÇay içiyom emmoğlu:))) görevsizlikten kahvelere attik kendimizi
Sağol canım buyur sen de içAfiyet olsun canım
Başak ve kova uyumu nasıl ?
Çay içiyom emmoğlu:))) görevsizlikten kahvelere attik kendimizi
Ahaha yok okeyi bir türlü sevemedim ya:)) kahvede bebeği uyutuyorumKova ve Başak burcu arasında genel olarak mantık çerçevesinde ilişkiler gelişir. Bunun dışında aşk ve sevgi pek fazla bu iki burç için uygun değildir.
Okey mi çeviriyonuz:d
Benim kocada mantık önden gider zatiKova ve Başak burcu arasında genel olarak mantık çerçevesinde ilişkiler gelişir. Bunun dışında aşk ve sevgi pek fazla bu iki burç için uygun değildir.
Oh mis gibi eline sağlık canımSağol canım buyur sen de iç️
araştır bilinçaltı telkinleri falan zayıflama telkini vs.Nasıl ? Yapabilsem bir
Boğa ve yay ne pekiKova ve Başak burcu arasında genel olarak mantık çerçevesinde ilişkiler gelişir. Bunun dışında aşk ve sevgi pek fazla bu iki burç için uygun değildir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?