- 7 Ocak 2018
- 1.074
- 1.377
- 48
Bizimkinin de ağzı kokuyor temizlenmesi mi gerekiyor acabaBibide bugün traş oldu dişleri temizlendi sarhoş gibi başındayımbi tam ayılsada rahatlasam
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizimkinin de ağzı kokuyor temizlenmesi mi gerekiyor acabaBibide bugün traş oldu dişleri temizlendi sarhoş gibi başındayımbi tam ayılsada rahatlasam
![]()
Bilmiyorum hiç ama sonuçta baharatlı yani yoğun baharatlı sağlıklı değil![]()
Bibide bugün traş oldu dişleri temizlendi sarhoş gibi başındayımbi tam ayılsada rahatlasam
![]()
Bende kaçtım yemek yapacam daha iyi akşamlar herkese sabah görüşürüz öptümm![]()
Gözü kara oluolar , dediğim dedik çaldığım düdük diyolllaaaa , çok piste kavgaya dalıyolaa sistaHiç koç tanıdıgım olmadı oyle mi oluyorlarmıs![]()
sendeki libidoda bizdeki değilmiBibide bugün traş oldu dişleri temizlendi sarhoş gibi başındayımbi tam ayılsada rahatlasam
![]()
Boğalar hakkında ne düşünüyorsun :)Gözü kara oluolar , dediğim dedik çaldığım düdük diyolllaaaa , çok piste kavgaya dalıyolaa sista![]()
Bak sülerim na böle dümdük sonra kızmayasınBoğalar hakkında ne düşünüyorsun :)
Maşallah kalem gibi parmaklarEki Görüntüle 2096206
Temiz temiz benim de bi ton çiziğim var
Ben de istiyorumBugun yemek derdim yok, pizza gecesi![]()
Baktır dişleri dişeti problemi olabilir bizimkinin doğuştan öyle arada temizlettiriyorum birkaç senede 1Bizimkinin de ağzı kokuyor temizlenmesi mi gerekiyor acaba
Tabiki değil sizinki libidocuksendeki libidoda bizdeki değilmi![]()
Nasıl olmadı ben koçumHiç koç tanıdıgım olmadı oyle mi oluyorlarmıs![]()
He libido burçdan geliyormuş burçdaş :)Gözü kara oluolar , dediğim dedik çaldığım düdük diyolllaaaa , çok piste kavgaya dalıyolaa sista![]()