- 7 Ocak 2018
- 1.074
- 1.392
- 48
Bizimkinin de ağzı kokuyor temizlenmesi mi gerekiyor acabaBibide bugün traş oldu dişleri temizlendi sarhoş gibi başındayım bi tam ayılsada rahatlasam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizimkinin de ağzı kokuyor temizlenmesi mi gerekiyor acabaBibide bugün traş oldu dişleri temizlendi sarhoş gibi başındayım bi tam ayılsada rahatlasam
Bilmiyorum hiç ama sonuçta baharatlı yani yoğun baharatlı sağlıklı değil
Bibide bugün traş oldu dişleri temizlendi sarhoş gibi başındayım bi tam ayılsada rahatlasam
Bende kaçtım yemek yapacam daha iyi akşamlar herkese sabah görüşürüz öptümm
Gözü kara oluolar , dediğim dedik çaldığım düdük diyolllaaaa , çok piste kavgaya dalıyolaa sistaHiç koç tanıdıgım olmadı oyle mi oluyorlarmıs
sendeki libidoda bizdeki değilmiBibide bugün traş oldu dişleri temizlendi sarhoş gibi başındayım bi tam ayılsada rahatlasam
Boğalar hakkında ne düşünüyorsun :)Gözü kara oluolar , dediğim dedik çaldığım düdük diyolllaaaa , çok piste kavgaya dalıyolaa sista
Bak sülerim na böle dümdük sonra kızmayasınBoğalar hakkında ne düşünüyorsun :)
Maşallah kalem gibi parmaklarEki Görüntüle 2096206
Temiz temiz benim de bi ton çiziğim var
Ben de istiyorumBugun yemek derdim yok, pizza gecesi
Baktır dişleri dişeti problemi olabilir bizimkinin doğuştan öyle arada temizlettiriyorum birkaç senede 1Bizimkinin de ağzı kokuyor temizlenmesi mi gerekiyor acaba
Tabiki değil sizinki libidocuksendeki libidoda bizdeki değilmi
Nasıl olmadı ben koçumHiç koç tanıdıgım olmadı oyle mi oluyorlarmıs
He libido burçdan geliyormuş burçdaş :)Gözü kara oluolar , dediğim dedik çaldığım düdük diyolllaaaa , çok piste kavgaya dalıyolaa sista