- 22 Kasım 2017
- 1.316
- 2.837
- 48
Tamam canımaraştır bilinçaltı telkinleri falan zayıflama telkini vs.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canımaraştır bilinçaltı telkinleri falan zayıflama telkini vs.
Ahaha yok okeyi bir türlü sevemedim ya:)) kahvede bebeği uyutuyorum
Benim kocada mantık önden gider zati
Tavla oynarim ben iyiki erkek değilim yenilince masalari dağitiyorum:))))Aa niye kız bayılırım okey oynamaya
Kroluguma en uygun oyun:d
Bir de batak
Başak mı kocan
Kova, hava burcu valla kendimden biliyorum cok disipline sıkıya gelemeyiz
Başak olan kocam ama dogum tarihi net değil 35 gün sonra kimlik çıkarmış kp biraz rahattırAa niye kız bayılırım okey oynamaya
Kroluguma en uygun oyun:d
Bir de batak
Başak mı kocan
Kova, hava burcu valla kendimden biliyorum cok disipline sıkıya gelemeyiz
Basimin agrisi yeni gecti sistam. Giremezsem gorev gelince anlayinķi musait degulimSinirlenme ülen kızlar yok
Tavla oynarim ben iyiki erkek değilim yenilince masalari dağitiyorum:))))
Esim kardesim yazin okey oynamak isterlerdi hep kardesim yenince okeyi cope attim diye kandirmistimDeme
Eşin yere okey falan atsa dalgınlıkla öldü dmeekki
Valla öylefutbola bayilirdim eskiden izlerdim yenilince tvyi zor kurtarirlardi elimdenDeme
Eşin yere okey falan atsa dalgınlıkla öldü dmeekki
Naif görünümlü bildiğimiz deran'ın içinde bir canavar saklıymış meğerValla öylefutbola bayilirdim eskiden izlerdim yenilince tvyi zor kurtarirlardi elimden
Önce ben baskın yaptım amaKizlar mune ablaya baskin yapakmi
Mune abla her geldiginde kimin serbetini iciyoz acaba diyomNaif görünümlü bildiğimiz deran'ın içinde bir canavar saklıymış meğer
Hep basiliyoz zaten gecen kazen abide bastiydiÖnce ben baskın yaptım ama
Basimin agrisi yeni gecti sistam. Giremezsem gorev gelince anlayinķi musait degulim
Ben de göreve dahil olayım mı
Esim kardesim yazin okey oynamak isterlerdi hep kardesim yenince okeyi cope attim diye kandirmistim
Valla öylefutbola bayilirdim eskiden izlerdim yenilince tvyi zor kurtarirlardi elimden
Naif görünümlü bildiğimiz deran'ın içinde bir canavar saklıymış meğer