- 7 Ocak 2018
- 1.074
- 1.392
- 48
Kesinlikle hak veriyorum abla Allah korusunKıskanç insanların kendilerine güvenlerinin olmadığını düşünüyorum ben kesinlikle...
Çocuk yapma bekle sen uzun bir süre..
Kaza felan aman dikkat et...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesinlikle hak veriyorum abla Allah korusunKıskanç insanların kendilerine güvenlerinin olmadığını düşünüyorum ben kesinlikle...
Çocuk yapma bekle sen uzun bir süre..
Kaza felan aman dikkat et...
Benim eller zaten harita
eşşek sıpaları
Ben kedileri severim ama evde besler miyim diye sorarsan hayır.Kedi eseri :) bizim Mia da çok fena ısırıp ısırıp patileyip patileyip yalıyor valla
Aynen canımKesinlikle hak veriyorum abla Allah korusun
Eki Görüntüle 2096210
Şimdi halletti yine kızlar kollar kıllı valla kb epilasyon için bekletiyorum
Bizim yaramaz da cins kedi bide Facebook’ta çocuğumun alerjisi var diye koymuşlar bi sahiplendirme yerine yine cüzi bi rakam verip aldık ama almasak sokağa atacaklardı belkiBen kedileri severim ama evde besler miyim diye sorarsan hayır.
Ben daha çok köpek bakmayı sewiyorum.
Köpekler daha sadık kalıyorlar sahiplerine.
Aynen canım
Tüm profillere gidelim diyorduk abla
Deşti bağrımı mikrop:d
Öyle valla tüm kıyafetler yataklar yorganlarBir insanın kedi beslediğini anlama yolları
Ellerinde kollarında çizikler
Kıyafetlerinde tüycükler
Sen en iyisini yapmışsın almakla canımBizim yaramaz da cins kedi bide Facebook’ta çocuğumun alerjisi var diye koymuşlar bi sahiplendirme yerine yine cüzi bi rakam verip aldık ama almasak sokağa atacaklardı belki
Öyle valla alıp alıp hevesleri geçince atıyorlar bakmasını bilmemişler sucuk mucuk yedirmişler yavrumaSen en iyisini yapmışsın almakla canım
Öyle valla alıp alıp hevesleri geçince atıyorlar bakmasını bilmemişler sucuk mucuk yedirmişler yavruma
koçum ben tosarım duramıom yerimdeAhahhaha azılı bir sistaa
Gecmiş olsun kuzum
Profil baskını diye düşünüyorum sis
onu nasıl yapıoz başkan?Profillere yumurta atalım :d
koçum ben tosarım duramıom yerimde
Ben de bilmiyorum sucuk yedirmişler 3 aylık yavruya sucuk ya nasıl yapmışlar bilmiYorum adam bide biz sucukla besledik diyo iyi b*k yemişsiniz dedim içimdenHep de allerjileri çıkar zaten
Ben de bilmiyorum sucuk yedirmişler 3 aylık yavruya sucuk ya nasıl yapmışlar bilmiYorum adam bide biz sucukla besledik diyo iyi b*k yemişsiniz dedim içimden
Vay kapmış taktiğiYeni üye sevmiyok Bibibella
Bilmiyorum hiç ama sonuçta baharatlı yani yoğun baharatlı sağlıklı değilÇiğ mi vermişler peki
Hanımlar ben çıkıyorum kursum var 18.45 de daha hazırlanmadım yetişemiycem size iyi forumlar iyi akşamlarVay kapmış taktiği
Bibide bugün traş oldu dişleri temizlendi sarhoş gibi başındayım bi tam ayılsada rahatlasamDeşti bağrımı mikrop:d