- 12 Temmuz 2006
- 56.298
- 216.597
- 1.223
- 52
Olur benceAhretlik,bugün bomba gibiyim her an patlayabilirim büyük harf kullanmama gerek yok bence direk içimdekini boşaltsam aynı olmazmı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olur benceAhretlik,bugün bomba gibiyim her an patlayabilirim büyük harf kullanmama gerek yok bence direk içimdekini boşaltsam aynı olmazmı.
Olur bence
Büyük harf kullanmak bağırmak anlamına geldiği için yasaktır ve WhatsApp, Facebook vb. sosyal medyada grup kurup sitemizde bu gruplara davet eden, bu grupların reklamını yapan üyeler UYARISIZ siteden uzaklaştırılır .!
Bilmeden yazdığınızı düşünüyorum ve sadece minik bir uyarı da bulunuyorum
Yaa sen ne ettin adımı neden söylüyosun.BİLİİİ BENİ GIII SAPIK DİİLİM AMA SOUL ÜN SAPIĞIYIMMM
HemşerimBüyük harf kullanmak yasak haberin olsun ceza sebebidir..
Sana dalacam şimdi benNE DALGA GEÇİP DURUNNN Kİ
Fazlasıyla eewetttçok pott kırıom ben nolcammm böle başkan
Eski üyelerden bölböceği de yine de demesi olmadı tabi.İlk kez dün gördüm kendisini bir de
Yaa sen ne ettin adımı neden söylüyosun.
Düzeltir misin hemen kuzum.
Hemşerim
Sana dalacam şimdi ben
Fazlasıyla eewettt
Adımı söylediEfendim kuzum
Huu sistalar napıyorsunuz? :))
Adımı söyledi
Söyledim ama işi var sanırım görmediSilsin mesajı hemen
Söyledim ama işi var sanırım görmedi
Yaa sen ne ettin adımı neden söylüyosun.
Düzeltir misin hemen kuzum.
Hemşerim
Sana dalacam şimdi ben
Fazlasıyla eewettt
Puffff umarım yetişirr saatine neyse olan oldu artıkSüresi var onun yarım saatte silinmesi lazım..
Neren acemi çabuk düzelt kuzum süresi geçmeden hadiNe bağrıon güççük çocuğa acemiyim ben yeni geldim apla
Puffff umarım yetişirr saatine neyse olan oldu artık
Can'sınBenim alıntıda varmış sildim hemen ...
Can'sın
Kız ben burdasın sen hep die dedim tanıolardır seniEski üyelerden bölböceği de yine de demesi olmadı tabi.
Kimse kimseyi pek tanımıyor burada
Sen düzeltme yaptın mı canım.Kız ben burdasın sen hep die dedim tanıolardır seni
eskiden öleydi ya eski topikte millet ismini cismini bilio die
nasıl yapılıo silinio anlat hemenNeren acemi çabuk düzelt kuzum süresi geçmeden hadi