- 20 Mart 2008
- 141.603
- 213.142
- 1.423
- 60
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Whatsap dedi karıya bak hele
Büyük harf kullanmak bağırmak anlamına geldiği için yasaktır ve WhatsApp, Facebook vb. sosyal medyada grup kurup sitemizde bu gruplara davet eden, bu grupların reklamını yapan üyeler UYARISIZ siteden uzaklaştırılır .!BN GELİP GİDİOM BELLİ OLMUO İŞ ÇIKIVERİOO WHATSAPP GRUBU MU YAPSAK HABERLEŞSEK
SOUL BİLİİİ BENİ GIII SAPIK DİİLİM AMA SOUL ÜN SAPIĞIYIMMMİlk kez dün gördüm kendisini bir de
VALLA BİLMEDEN ABLABüyük harf kullanmak bağırmak anlamına geldiği için yasaktır ve WhatsApp, Facebook vb. sosyal medyada grup kurup sitemizde bu gruplara davet eden, bu grupların reklamını yapan üyeler UYARISIZ siteden uzaklaştırılır .!
Bilmeden yazdığınızı düşünüyorum ve sadece minik bir uyarı da bulunuyorum
GAMZE BİLİİİ BENİ GIII SAPIK DİİLİM AMA SOUL ÜN SAPIĞIYIMMM
GAMZE BİLİİİ BENİ GIII SAPIK DİİLİM AMA SOUL ÜN SAPIĞIYIMMM
NE DALGA GEÇİP DURUNNN KİWhatsap dedi karıya bak hele
Büyük harf kullanmak bağırmak anlamına geldiği için yasaktır ve WhatsApp, Facebook vb. sosyal medyada grup kurup sitemizde bu gruplara davet eden, bu grupların reklamını yapan üyeler UYARISIZ siteden uzaklaştırılır .!
Bilmeden yazdığınızı düşünüyorum ve sadece minik bir uyarı da bulunuyorum
Hala büyük harfle yazıyoruz ama:))) harfleri küçültelim, hem tasarruflu olur.VALLA BİLMEDEN ABLA
haydeee sağol abla yaBüyük harf kullanmak yasak haberin olsun ceza sebebidir..
Hala büyük harfle yazıyoruz ama:))) harfleri küçültelim, hem tasarruflu olur.
balboceği'nin sisterhood'daki durumu temsili:Süvariler yetişti
çok pott kırıom ben nolcammm böle başkanD:
Gamze kim kız
Ben onu da tanımıyorum
Hala büyük harfle yazıyoruz ama:))) harfleri küçültelim, hem tasarruflu olur.
galibaaaaaabalboceği'nin sisterhood'daki durumu temsili:
Eki Görüntüle 2096077
Hoşgeldin , toprak atar mısın üzerimeHuu sistalar napıyorsunuz? :))