- 5 Nisan 2016
- 7.539
- 15.807
- 248
- 35
Mercimek olmasa tanimicaktimEvet benim isim degiştirdim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mercimek olmasa tanimicaktimEvet benim isim degiştirdim
Bu nasil cete len
Tirsak cete...dizleriniz titredi
Gel gel coco colo gelLink nirde kedi annesi paylasmisti az once bi yerlerde de bilmiyorum ben))
Haha taramali gacidan once yaomislar incelemeyi..biz yeniyiz daha:))
Bitirsede yazsam diye bekliyorum berbat bir soylem.Annelik kutsal olduğu için çocuk doğurunca kadının kendisi de kutsal oluyor: Tanrıça oluyor. Kibele oluyor.
Çok çirkin yaaa
Düzelir merak etme daha yılın ilk yılı bi bocalama varHadi inşallah, bekliyoruz 4 gözle :*
Ben de pek yorum yapmıyorum sarmıyor sanki.
Eski trollerin de tadı yok gibi be Bibi. Seksli sükslü konular da bitti gitti gibi... 2018 çok durgun çok..
Bitirsede yazsam diye bekliyorum berbat bir soylem.
"Tabiki mukemmel anne mukemmel hayata ulasamiyorlar" tarzindaki yazi cok daha cirkin.
Ama yanlış değil burdaki her konuda görüyoruz bunlarıAnnelik kutsal olduğu için çocuk doğurunca kadının kendisi de kutsal oluyor: Tanrıça oluyor. Kibele oluyor.
Çok çirkin yaaa
bak sen şu gazlı içeceğe valla severdim ama bak canım sıkıldı Türkiyede ki kadının dışardan nasıl gözüktügune daha sonuç kısmı ne acaba çünkü kazen yazmış ya ilk msjin başında Coco Cola'nın acı sonu kadınlar diye..Annelik kutsal olduğu için çocuk doğurunca kadının kendisi de kutsal oluyor: Tanrıça oluyor. Kibele oluyor.
Çok çirkin yaaa
Yapma bibi her konu mu cok azinlik var oyle tipler evet ama bunu genele yaymak cok sacma.Ama yanlış değil burdaki her konuda görüyoruz bunları
Ama yanlış değil burdaki her konuda görüyoruz bunları
bak sen şu gazlı içeceğe valla severdim ama bak canım sıkıldı Türkiyede ki kadının dışardan nasıl gözüktügune daha sonuç kısmı ne acaba çünkü kazen yazmış ya ilk msjin başında Coco Cola'nın acı sonu kadınlar diye..
Valla ben coci coliyle aynı fikirdeyim 10 senedir hep okuyorum hiçde azınlık değilYapma bibi her konu mu cok azinlik var oyle tipler evet ama bunu genele yaymak cok sacma.
Yazinin suana kadar okudugum her kisminda buradaki insanlari yermeye calisilmis, gercek hayatta ilgiye sevgiye degere mihtac kisilerin sanal ortamda bu duygularini tatmin etmeye calistigini, mutsuzluklarini ortmeye calistigini falan bahsetmis. Orda da iyi niyet yok biraz iyi niyet gorsem bende hak verebilirdim belki.Valla ben coci coliyle aynı fikirdeyim 10 senedir hep okuyorum hiçde azınlık değil
uqruna sayfalarca care aranmıs bı konu....Ben de sandım bunlar ya evlı ya bı kac yıldır beraber..Ey ecdadım gor halımızı!Namahrem tenıne dokunmuyo dıye dert eden torunlarını bı gor....Hey gıdı heyy
Şunu kim yazmıs acaba yaa bu konuda ne ban cıkmıstır
SistamYazinin suana kadar okudugum her kisminda buradaki insanlari yermeye calisilmis, gercek hayatta ilgiye sevgiye degere mihtac kisilerin sanal ortamda bu duygularini tatmin etmeye calistigini, mutsuzluklarini ortmeye calistigini falan bahsetmis. Orda da iyi niyet yok biraz iyi niyet gorsem bende hak verebilirdim belki.
Göbüşler bebiş dolsun'u gördü bu gözler..Ama yanlış değil burdaki her konuda görüyoruz bunları
Koz terelelli yazcaktim bu cihtineslihaaaaaaannnnnnn nettinnn kendine