- 5 Nisan 2016
- 7.539
- 15.807
- 248
- 35
Noluyo kizkazen Coco Cola ile başlayan bi konu açmış yazmayın okuyun şimdilik demiş.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Noluyo kizkazen Coco Cola ile başlayan bi konu açmış yazmayın okuyun şimdilik demiş.
Banlıyollay hep beni banım sıfırlanacak az kaldı dönüşüm muhteşem olacak
Kanim kaynadi size otur soyle kosemeDeğişik yaa
Hesabına girince orda canım
Kobay faresi gibi habersizce uzerimizde inceleme yapilmis..kk kadınlarıymış sanki farkli gezegenden geldik biz..bu ulkenin kadinlari değiliz rezalet yahu
Izliyorlar bizi bomba atcam onlarin konusuna nerde soyleyinDevamlı bir izleniyormusuz hissi.
Kazen bir bolumde sisterhooduda eklemis zaten)Bakalım Coco Cola nasıl gommus bizi
...bundan sonra Coco Cola'nın ana. Sayfasına msj yagdirirmisiz ...sisterhood her yerde Coco Cola nerde
Burayi okuyorlarmis biri sizi gozetliyor
Linkini at hele kiz gazeteye cikarmisim taramali gaci diyeKazen bir bolumde sisterhooduda eklemis zaten)
Bakalım Coco Cola nasıl gommus bizi
...bundan sonra Coco Cola'nın ana. Sayfasına msj yagdirirmisiz ...sisterhood her yerde Coco Cola nerde
Yaa onu kazen eklemiş galiba, mekan bizim dediğimiz için
Biz daha cok yeniyiz cunku
Ay bizim konuyuda izlemişler
"Bi de bele çek" diyecem bi dahakine..Devamlı bir izleniyormusuz hissi.
Evet benim isim degiştirdimAy nidaaa senmişsin
Ben de bu veni kim begeniyor diyorum
Link nirde kedi annesi paylasmisti az once bi yerlerde de bilmiyorum ben))Linkini at hele kiz gazeteye cikarmisim taramali gaci diye