- 20 Mart 2008
- 141.584
- 213.101
- 1.423
- 60
Kiz abla gidip gelmiyom yine rahat vermiyolar
Fark etmezki yapan gene yapar herşeyi....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kiz abla gidip gelmiyom yine rahat vermiyolar
Benimkini artık bana yaptıklarını eşim kendi gözüyle gördügü için bir şey diyemiyor arada barışsan nasıl olur falan diyo ama ben yok diyorum çok üstüme gelmiyoBunu nasıl başarıyorsun allah aşkına tüyo verir misin?ben görüşmeyecek olsam kocamla huzursuz olurum diye düşünüyorum
Muhteşem ikili :))Meniler iyiymiş yarasın afiyet olsun:))
Süper kaynana ve elti haaaaa..
Maşallah gözünaydın abla çok sevindimHanımalr biraz önce kızım aradı meğerse cinsiyet belli olmuş kız geliyor kızzzzzzzzz doktorla anlaşmış akşam evde parti verceklermiş eşine o zaman söyleyecekmiş...
Yani hep kız diyordum bendeeee damatta kız istiyordu hep..
Muhteşem ikili :))
Maşallah gözünaydın abla çok sevindim
Selam tatliskolar...❤❤❤
.
Bebisin cinsiyeti hayırlı olsun ablacım.Allah tamamina erdirsin.Nazar değmesinnnn@HanimKelesimiGetir
.
Kaynana demeyin artık yaa ciğerim şişti artık bari burda anmayalim
Nasıl bir salgın varsa nezle olmuşum, bir türlü iyileşemedim. Bir iyi bir kötüyüm abla yaGeçmiş olsun ne oldu öyleeee..
Benden ne olsun ya hep aynı işteeee.
.Çok teşeşkkürler sağol,amin inşalalh
.Nasıl bir salgın varsa nezle olmuşum, bir türlü iyileşemedim. Bir iyi bir kötüyüm abla ya
Nasıl bir salgın varsa nezle olmuşum, bir türlü iyileşemedim. Bir iyi bir kötüyüm abla ya
.
Sen de sağol ablam❤
İnşallah abla :) sorma onlar ayrı bir alemFasulye pilav gibi :))
Çok teşekkğrler sağol,birde bebek yüz üstü pozosyondaymış nasıl anlaşılıt bende anlamadım umarım yanılmamıştır dr..
Geçmiş olsun canımNasıl bir salgın varsa nezle olmuşum, bir türlü iyileşemedim. Bir iyi bir kötüyüm abla ya
Ohh keyfim yerine geldiHanımalr biraz önce kızım aradı meğerse cinsiyet belli olmuş kız geliyor kızzzzzzzzz doktorla anlaşmış akşam evde parti verceklermiş eşine o zaman söyleyecekmiş...
Yani hep kız diyordum bendeeee damatta kız istiyordu hep..
Sağlıkla zamaninda gelsin kızınız HanimKelesimiGetir abla.
Ohh keyfim yerine geldiEki Görüntüle 2095009
Aynen saglicakla alsin kycagina minigi insallah
Kızlar ben geldim şükür hiç bir problem çıkmadı kist yokmuş bende ne gordulerse acil serviste Birde simir testi mi ne ondan verdim haftaya sonuç için gideceğim..
Birde ilk kez alttan muayene oldum böyle bir utanma yok adamcağız bile anladı utandigimi Kasım kasım kasildim.
Aynen saglicakla alsin kycagina minigi insallah