Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy ablaam yakinda bir patlicam pir patlicam o kadar diyorumNe mamalar yedin orada şimdi..
Kış günü petekmi kapatılır yani,helede çocuklar varken..
He de geç.bildiğini yapYok onu 4 sene once atlattim sukur. Evimiz merkezi sistem cok fatura geliyor. Gelmis petekleri kapatin oyle oturun diyor kp. Kv ile konusmuyorum zatende . Akil car mantik var bir yeri yakcakmosiz cocuklar hasta olur demiyorlar. Esimde bosver ses etme diyo ama patlicam yakinda
Neymis bosuna yaniyomusdiger odalar yeni ev isinmiyorda kiz buz gibi gorsen alt ust bos bide zor isiniyoHe de geç.bildiğini yap
Kendileri mi ödüyor da karışma hakkını buluyorlar ya hiç yıpratma kendini ya şakayla karışık ver ağızlarının payını ya da hı hı öyle yapayım de geçNeymis bosuna yaniyomusdiger odalar yeni ev isinmiyorda kiz buz gibi gorsen alt ust bos bide zor isiniyo
Iyi akşamlar sistalar ben geldim
Ayy ablaam yakinda bir patlicam pir patlicam o kadar diyorum
Gel abla gelHoş geldin:))
Yardıma gelirim beraber patlatalım
yapsin baga ancaKendileri mi ödüyor da karışma hakkını buluyorlar ya hiç yıpratma kendini ya şakayla karışık ver ağızlarının payını ya da hı hı öyle yapayım de geç
Gel abla gel
yapsin baga anca
Sarma tavuk çorba vs sabah ve öglende kahvaltı bu sefer kv de az üstüme geldi eltimde formunda değildi :)Ne mamalar yedin orada şimdi..
Kış günü petekmi kapatılır yani,helede çocuklar varken..
Hoş buldum kaynana mevzularımı var ortadaHoş geldin:))
Yardıma gelirim beraber patlatalım
Nasıl bi auram varsa artık yine kv mevzusu:))Hoş buldum kaynana mevzularımı var ortada
Aynen yaNasıl bi auram varsa artık yine kv mevzusu:))
Sarma tavuk çorba vs sabah ve öglende kahvaltı bu sefer kv de az üstüme geldi eltimde formunda değildi :)
Hoş buldum kaynana mevzularımı var ortada
Bunu nasıl başarıyorsun allah aşkına tüyo verir misin?ben görüşmeyecek olsam kocamla huzursuz olurum diye düşünüyorumBen konuşmuyorum görüşmüyorum bana öyle şeyler yaptılar ki yüzlerini görmek istemiyorum
Hoş buldum kadırgalı ablacım hastayım, yastayım, ufff oldum senden ne haber ablaEvet ya güzel bir renk değilmi..
Ruhumuz genç olsun yeter bana
Dur furma sakınnnn
Hoş geldinnn ne haberr
Hoş buldum kadırgalı ablacım hastayım, yastayım, ufff oldum senden ne haber abla
Kiz abla gidip gelmiyom yine rahat vermiyolarYettim gariiiii
Biz sırf bu yüzden tayin isteyip gidicez yaza Allah nasip ederseKiz abla gidip gelmiyom yine rahat vermiyolar