- 5 Nisan 2016
- 7.522
- 15.718
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaynanasi satti ya la Merve yitam da akşamını buldunuz he utc var
Ben izlemiyorum onu:)Kaynanasi satti ya la Merve yi
Ama operasyon filan beklemeyin he bizden, enerjim yok valla oyle islere Evelynn nerdesin karı ?Tadimizi kaciranlara aldirmayalim bosversin herkes tadini cikaralim buranin:)
E just a dediydim zatenBen izlemiyorum onu:)
Yok yaaa sohbet olsa yeter:)Ama operasyon filan beklemeyin he bizden, enerjim yok valla oyle islere Evelynn nerdesin karı ?
Annen nasil oldu?Yok yaaa sohbet olsa yeter:)
Pardon:)E just a dediydim zaten
Vok sukur canim hala kemoterapi aliyor. Ama daha iyi yani:)Annen nasil oldu?
yaaa ne sandınBak yaa yine utc
nedennnben bu sezona başlamadım bile
utc başındadırKedi anasi nerde onsuz olmaz:)
he la kaynana değil mi hepsi aynıKaynanasi satti ya la Merve yi
Allah daha iyi etsin canim.. Şifa versin..Vok sukur canim hala kemoterapi aliyor. Ama daha iyi yani:)
Ahh ahh kaynana demen bendemi islesem yabanci kaliyorum. Utc deyinceyaaa ne sandın
nedennn
utc başındadır
he la kaynana değil mi hepsi aynı
Yalandan bakiyorum arada, gecen seneki heyecanin zırnığı yok.. Merto evlendi diye mi ki?yaaa ne sandın
nedennn
utc başındadır
he la kaynana değil mi hepsi aynı
Amin canim sagolAllah daha iyi etsin canim.. Şifa versin..
ilk sezonu izliyordun sanki yanlış mı hatırlıyorumAhh ahh kaynana demen bendemi islesem yabanci kaliyorum. Utc deyince
bence iyi gidiyor şu an ya Adil de başka hava kattı benceYalandan bakiyorum arada, gecen sene heyecanin zırnığı yok.. Merto evlendi diye mi ki?
Oya erken dogumla buzağı dogurduktan sonra sürrealist bi hava katildi diziyeilk sezonu izliyordun sanki yanlış mı hatırlıyorum
bence iyi gidiyor şu an ya Adil de başka hava kattı bence
Yok kiz hic izlemedim. Basini izlemeyince izleyesimde gelmez benim:)ilk sezonu izliyordun sanki yanlış mı hatırlıyorum
bence iyi gidiyor şu an ya Adil de başka hava kattı bence