- 27 Ağustos 2016
- 3.594
- 9.533
Merhaba ben seni hem tereliyeyle karıştırıyodum ya kusura bakma değilmişsinHortlatayimmi konusu kizLarrr nerdesiniizzzz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba ben seni hem tereliyeyle karıştırıyodum ya kusura bakma değilmişsinHortlatayimmi konusu kizLarrr nerdesiniizzzz
Hortlatayimmi konusu kizLarrr nerdesiniizzzz
Bende hep bundan korkuyodumMerhaba ben seni hem tereliyeyle karıştırıyodum ya kusura bakma değilmişsin
Selam canim. Bebismi geliyo gozun aydin canim. Bende buralardayim:)Buralardayım kendi adıma sen
Selam canim. Bebismi geliyo gozun aydin canim. Bende buralardayim:)
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canimEvet canım hayırlısı ile inşallah
Hortlatayimmi konusu kizLarrr nerdesiniizzzz
Just naber canim:) buralar yanliz kalmis:/
iyidir yavrum senden naber :) doğru valla ben arada girip baktım kimse yazmamış çekildim usulcaJust naber canim:) buralar yanliz kalmis:/
Hort diye hortlattim valla niye cekiliyon ki arada hortlatin yaw:))iyidir yavrum senden naber :) doğru valla ben arada girip baktım kimse yazmamış çekildim usulca
kimse yok kiHort diye hortlattim valla niye cekiliyon ki arada hortlatin yaw:))
Etiket yapalim eski sisterhood toplansin:)kimse yok ki
benim ümidim yok nedense ama yapalım seni mi kırcamEtiket yapalim eski sisterhood toplansin:)
Yaptim vallahi ama benim sarj finish:/benim ümidim yok nedense ama yapalım seni mi kırcam
ay bazılarını almadı kopyala yaptım ben de :/Yaptim vallahi ama benim sarj finish:/
Cossun artik buralar gelin herkes gelsin:)ay bazılarını almadı kopyala yaptım ben de :/