- 20 Mart 2008
- 141.511
- 212.967
- 1.423
- 60
Iyin ablacim. Kahvalti yapiyorum. Baaim agridi yatqktan kalkasim gelmedi amaayaz efendi anneee gaaakkk mamaaa diyince kalkmak zorunda kaldim
kolaymış yapımı aşermelerim daha başlamadı çok rahatım şimdilikEvet biraz fazla kavuruyorsun bide serbeti soguk oluyor.hadi hayırlısı canim. Kucagina al insallah
izlediğimiz haberin hangisi doğru ki herşey gizli saklı halkı uyutuyorlar bende izlemiyorum belgesel iyidirEvet evde besliyorlar çok ta tatlılar yaa,belgesel acayip kafa dinlendiriyor haberleri bile artık ok seyretmiyorum ..
Sagol abla gel buyur bwraber olsun.minnak herkesi ayaga dikiyor zaten herkesin basina gidip gak demeye başlıyorAfiyet bal şeker olsun,çocuklar olunca yatırmaz tabi illa mamalarını isteyecekler annesi.
Basit tabi canin isteyince yaparsinkolaymış yapımı aşermelerim daha başlamadı çok rahatım şimdilik
amin kuzum inşallah
kolaymış yapımı aşermelerim daha başlamadı çok rahatım şimdilik
amin kuzum inşallah
izlediğimiz haberin hangisi doğru ki herşey gizli saklı halkı uyutuyorlar bende izlemiyorum belgesel iyidir
Sagol abla gel buyur bwraber olsun.minnak herkesi ayaga dikiyor zaten herkesin basina gidip gak demeye başlıyor
Basit tabi canin isteyince yaparsin
Kalmayincada burnumuzu sıkıyorDoğum ne zaman senin kaç aylık oldun..
Aynen yaa haberler hiç iç açıcı değil zaten..
Sağol canım hallettim demin yedim,minnaklar öyleee ayağa dikerler mutlaka
Iyim canim. Minnak nasil. Gomdum valla hepEvelynn yuzunden gunahi ona napem
dur abla daha kese görmedikDoğum ne zaman senin kaç aylık oldun..
Aynen yaa haberler hiç iç açıcı değil zaten..
Sağol canım hallettim demin yedim,minnaklar öyleee ayağa dikerler mutlaka
anneye gidince bozulur diyet miyet kalmazAnamdayım diyet gider bugun
Tamam yapim bari. Kizin canini istetcez illakiBugun ne yapsaannn
Sigara böreği yap ye benim için
Batti balik yan giderAnamdayım diyet gider bugun
sigar böreği olabilirdi yanına çay1 haftadır çay içmiyorum zaten çaysadım yerime bardak bardak içinTamam yapim bari. Kizin canini istetcez illaki
Yaaasigar böreği olabilirdi yanına çay1 haftadır çay içmiyorum zaten çaysadım yerime bardak bardak için
5 dk sonra unutuyorum ama
Olsun ben yinede dovcem5 dk sonra unutuyorum amasıkıntı yok cuma takımlarında ne yemekler okuyorum herşeyi isterse yandım
Amin canim nasil guzel dilekler teşekkür ederizYeni bir hafta, yeni bir gün, yeni bir pazartesi, yep yeni umutlar getirsin inşallah. Şans ve mutluluk hep yanı başınızda olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?