- 20 Mart 2008
- 141.511
- 212.967
- 1.423
- 60
Kızlar lavantanın büyükbabası vefat etti.
Bir süre gelemez sanıyorum
Siz de duanızı eksik etmeyin lütfen.
İyi çok şükür abla çok giremiyorum yoğun geçiyor biraz
günaydın abla nasılsınGünaydınlar hanımlar iyi haftalar olsun hepimize..
günaydın abla nasılsın
pazartesi olması dışında bende iyiyim 2 gün ne güzel yatıştaydık bugün yine işGünaydın şeker,iyiyim sağol sen nasılsın,tv seyrediyorum bir yandan da..
pazartesi olması dışında bende iyiyim 2 gün ne güzel yatıştaydık bugün yine iş
ne izliyorsun
birde pazarlarıSev,lmeyen tek gün pazartesi günü,animal planet seyrediyorum kötü köpekler diye bir program var en yaramaz hayvaları seyrediyorum..
birde pazarlarıköpeklerden zaten korkuyorum öyle bir programdan sonra daha çok korkarım sanırım
Günaydın cicisleer, nasilsiniz bakalim.
Bunlar çok tatlı ama tüm yaramazlık yapan köpekleri gösteriyor evi talan ediyorlar resmen
Günaydın kuzum iyiyim ben sen nasılsın gömdün mü un helvasını mideye nasıl olmuştuGünaydın cicisleer, nasilsiniz bakalim.
sütlü kahve rengi olan köpekçikler oluyor ya onlar çokkk tatlı ama uzaktan
evde mi besliyorlar o canavarları birdeTerier filan herhalde dediğin,bunlar canavar resmen yaa evi ne hale getiriyorlar.
Bir taneside uyur gezer
evde mi besliyorlar o canavarları birdeuyur gezen çok tatlıdır tv ile aramız iyice bozuldu yokluğunu hiç hissetmiyorum ama belgesel izlemeyi özlemişim
Iyin ablacim. Kahvalti yapiyorum. Baaim agridi yatqktan kalkasim gelmedi amaayaz efendi anneee gaaakkk mamaaa diyince kalkmak zorunda kaldimGünaydınlar iyiyiz sağol sen nasılsın..
Iyim canim. Minnak nasil. Gomdum valla hepGünaydın kuzum iyiyim ben sen nasılsın gömdün mü un helvasını mideye nasıl olmuştu
yok kız canım çekmedi çekse de 2 dk yapılır sanırım hiç yapmadım normal irmikle yapılan gibi değil mi ? minnak teyzesi perşembe keseye gidecez o zman netleşecek herşey bakalımIyim canim. Minnak nasil. Gomdum valla hepEvelynn yuzunden gunahi ona napem
Evet biraz fazla kavuruyorsun bide serbeti soguk oluyor.hadi hayırlısı canim. Kucagina al insallahyok kız canım çekmedi çekse de 2 dk yapılır sanırım hiç yapmadım normal irmikle yapılan gibi değil mi ? minnak teyzesi perşembe keseye gidecez o zman netleşecek herşey bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?