şişmanım çirkinim ve herkes bana bakıyor

Merhaba , Ben 16 yaşındaki fotoğraflarıma bakıyorum , bir de şimdi bakıyorum kendime . Çok değişmişim.
İnanır mısın insan büyüdükçe güzelleşiyor. 19 yaşındayım şuan. Okulun bitsin çalışmaya başla sonra spor salonuna gidersin. İstediğin kıyafetleri ararsın. Yani kendine bakmayı biraz daha büyük yaşlarda öğreniyoruz. Çünkü bende kendimden biliyorum o yaşta paran olmuyor , aileden destek alamıyorsun (kıyafet, spor vs için) ama ileride değişiyorsun. Zamanla.

kendine güvenmelisin biraz.şişman olabilirsin ama sonucta tek kusurun kilo olsun yani.zayıflarsın ilerde olur biter.çirkinliğe gelince her kadın güzeldir aama bunun farkında değildir saclarını uzatsan toplamak yerine dagınık bıraksan hafif mesela bi göz kalemi.gibi bi makyaj yapsan azcıkda yedıklerıne dikkat edip yürüyüş yapsan kimbilir nasıl güzel olursun.

Tamamen tesaduf gordum yazını...senı cok ıyı anlıyorum canım benım...ben suan 29 yasındayım ama hayatımın en onemlı yıllarını şişman ve cırkın bır kız olarak gecırdım...bu yıllar hazırlık orta 1,2,3 ve lise 1 idi..sonra ben o liseden ayrildim ve sinema okumak istedigim icin baska bir lisede liseti tamamladim ve istanbul univ.okudum...neyse aradan yillar gecti ben zayifladim ve burnumu yaptirdim saclarim belimde siyah gozlerim ortaya cikti neyse ankaraya dondum geri ve ortaokul yillarinda benimle dalga gecen insanlarin coguyla facebook sayesinde bulustuk:) en guzel bendim iclerinde hepsi geriye ben ileri gitmistim her tenefus agladigim cocuk okulun en yakisikli ve havali cocugu hukuk bitirmisti sonra gel zaman git zaman o benden hoslandi ben tabiki ondan hoslandim ama gozumde abarttigim o cocuk benim ilgimi o kadar da cekmedi ve asik olamadim...herneyse nisanliyim simdi baska biriyle ...kisaca suan gelisme cagindasin kimin ne kadar guzel olacagini zaman gosterir hiic canini sikma canim benim emin ol suan kendime cok kiziyorum keske onlara siz acip g..nuze gulun deseydim:)) ama ben cok kirilgan ve utanctan yerin dibine girmekle mesguldum o esnada:)) herneyse ya seni yerim ben hic takma yaz buraya dok icini bak allaha sukur elim ayagim tutuyor demissin sen cok buyuk kalpli bir kizsin ve emin ol allah bana bunlari yasattiysa sana da yasatacaktir cunku kalbin temiz...suanda ben fizigimden cok ruhumla gurur duyuyorum sen de hem cok guzel bir fizige hem de ruha sahip olacaksin sadece biraz sabir biraz sabir...ama zor biliyorum soylemek kolay...ben de yasadim ne demektir bilirim ama hepsinden daha guzel olmayi da tadacaksin ferah tut kalbini:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…