şişmanım çirkinim ve herkes bana bakıyor

Kimin ne düşündüğü önemli değil ki anladığım kadarıyla sen mutlu değilsin ama.
Önce kendine güven kilo vermek okadar zor birsey değil spor yap azar azar istediğin herseyden ye 3 aya istediğin gibi oluverirsin :)
Dalga geçen dönüp aynaya bakmalı bence kusursuz kimse dörmedim ben ve kiloda bir kusur değil Allah baska dert vermesin..:)

özgüvenin sarsılmış bide sen gerçekten dikkat çekici hoş bi kızsın bnce bakmaları normal hiç takma bnce :) ama için rahat edecekse güzelce kg ver beyninde gönlünde rahatlasın

abartıyorsun sendeki psikolojik ve kesinlikle doktora gitmeni tavsiye ediyorum :) çünkü ben de öyleydim lisede kullandığım ilaçlar ve genetik yatkınlıkla da baya kilo almıştım herkes bana bakıyor diye sokağa çıkmıyordum bile hatta okul eteğimi bacaklarım kalın diye atıp pantolon almıştım :) tşörtlerim hep geniş uzundu totomu kapatacak diye şimdi düşününce sadece gülüyorum ama bak çünkü o dönemde sınav stresi ergenlik hormonlar herşey etkiliyor yaşıtların sadece kendi değişimlerine bir kulp için başkalarını sürekli inceleyecek ayrıca dışardaki insanların seninle hiçbir alakası yok bunu iyice anla :)) anlık dalgın bir bakış oluyor çoğu çünkü sen insanlar bana mı bakıyor diye onlara bakarsan onlar da sana bakar

kendine bi saç sekillendirici almanı tavsiye ediyorum sürekli toplama saçını lütfen ayrıca kalın çerçeve gözlüklerini de kaldır at ya yarı çerçevesiz olanlardan al ya da hatta direk lens al :) çok büyük bi + katar sana saç kesimi insanın yüzünü olduğundan kilolu veya zayıf gösterebilir bunu da bi kenara not al

umarım yanlış anlamazsın ben de aynı şeyleri yaşadığım için tavsiyelerde bulundum sevgiler

fizyolojik ya da psikolojik anormal bir durumun olduğunu düşünmüyorum. yaşının genel özellikleri bu sorunların. herkes bana bakıyor tam bir ergen özelliği mesela. yaşın 18 henüz ergenliği atlatmış değilsin.

ergen benmerkezcilii - ek_i sözlük

dış görünüşle aşırı ilgilenme de yine normal, senin yaşlarında görülen bir durum. kendine biraz zaman ver bir kaç sene içinde sen farkına varmadan bu duyguların ve düşüncelerin değişmiş olacaktır :)

kilon da bu arada gayet normal fazla bile değil normal sınırlar içinde kendine uğraşlar hobiler edinmeye bak biraz daha rahat atlatırsın bu dönemi böylelikle

sevgiler...

yorumlarınız için tesekkr ederim gercekten sevindim :) bu arada lens almayı düşünüyorum ama endiselerim var :)

kendime birazda olsa güvenmeye calısıyorum ama dısarı cıkınca hepsi kayboluyo bakışlar karsısında kiloya bakmıyolarsa neye bakıyolar

bence kesinlikle 60 küsür kiloda değilsin. en az 80 kilo bir kızsın. yoksa eyer gerçekten 62 kilo bi kızsan şımarıklık yapıorsun :S alınmanı kırılmanı istemem ama samimi değilsin. kilonda buraya yazmak istemedign bi kilo. bence haklıyım.

boyum 162 cm kilo 64

Bence çookta fazlan yok daha erken bi kaç seneye verirsin o kiloları. Vitamin falan kullanıyorsan bırakmanı öneririm. Ben E vitamini içmiştim ve aşırı kilo aldım. E vitamini içeren yiyecekleri araştır yeme derim :)

Üzülme sıkı bi diyet ve sporla halledilebilir. Saç içinde kaynak var birsürü yöntem var. Bol bol zeytinyağı,sarımsak yağı bunlarla masaj yap. Daha hızlı sağlıklı uzamasını sağlar bunlar. Forumdan araştır bakalım yanakların için yüz küçültme hareketleri vardı. Onları yapabilirsin. Sıkma canını...

yapma be tatlım daha mınnacıksın 25 yasındayım senden buyuk kardesım var sozlerıme kulak verırsın ınsallah...
senın yaslarında guzel olanlar sonradan cırkınlesıyo guven bana...sınıfın en guzel kızlar sımdı paspal cokmus haldeler hızlı yasayıp hızlı terkedıyolar sahaları

sen sımdı ılk ısın bı 10 kg kadar ver genc oldgun ıcın cok kolay verrsın 36 beden e kadar ın ...
sonra bı kuafore gıt katlı guzel bı kesım yapkı yuzun yanakların dar gorunsun
gozluk takmak zorundaysan daha modern cool bı cerceve al
makyaj onermem cok cok kucuksun belkı bı eyelıner rımel dudak parlatıcısı okadar

sana gulen turk kızlarımız kendı hallerıne gulsun çokmu guzeller hıc sanmıyorum

bak tatlım fotograftakı cerceve cok cool sac kesımı kızın haff makyajı super tam yasına gore bı tarz

Son düzenleyen: Moderatör:

hayır haklı degilsiniz ben ne kadar biraz sişmanım desem bile ailem ve cevremdekiler asırı baskı yapıyo 65 kiloyum ama beni 80 -100 kilo biriyle kıyaslayacagınıza 50 kilo bi kızla kıyaslayın cevremdekiler cok baskı uyguluyo herhalde 80 kilo olsam napardım bilmem inanın 60 kilo olsam bile sükrederim ben yok cok sismasın obez olup gidecksin zayıflada herkes gibi ol ve daha bi sürü hakaretler duyuyorum sırf bu yüzden çöktüm içime kapandım ondan herkesin bana baktığını sanıyorum hatta psikolog a götüreceklerdi lütfen bilip bilmeden konusmayın

Son düzenleme:

dua ette sadece sismanliktan bakip gulsunler.ya ayaklarin olmasaydida o haline baksalardi? yasin daha cok kucuk.iyi bir diyetle fistik gibi kiz olursun.psikolojini bu kadar bozma.bi doktora gidip sana uygun diyet listesi alabilirsin.caresi olan sey icin uzulme...

boyum 162 cm kilo 64

kesinlikle şişman değilsin . kiloyu takıntı yapmış biri olarak yazıyorum. evet fazla kilon var doğru ama 5 kilo bile versen yeter sana. 162 ile 64 kesinlikle şişmanlıkla alakası yok. ve ben kimsenin sana kilon yüzünden baktığını düşünmüyorum. ya ben bile 42 beden halimle ve kocaman totomla ortalıkta gezerken hiç bakış görmüyorum . 5 kilo için mi sana bakıp arkandan laf edecek insanlar. kilo vermek istiyorsan vermeye çalış ama takıntı yapma yoksa sonun benim gibi olur. öyle bir hale gelirsin ki 50 kilo bile sana şişman gelmeye başlar.

cidden diyorum 15-16 yaşları kızların en çirkin olduğu dönemlerdir.(yada öyle hissettikleri) geçecek:)

Son düzenleme:
Canim daha gecen gun eski halimin oldugu videolar izledim ve kendimden igrendik :-D. Aenin yaslarindaydim. Kocaman bi vucudum varmis resmen saclar falan o bicim B-)

İsin kotu yani kendimi guzel buluodum o zamanlar

Yani diyecegim su ki eger beslenmene dikkat edersen ve sporla desteklersen bence cok saglikli bi vucudun olur. Tek yapman gereken agzina biraz dur demek spor yapmak ve kendini sevmen

maalesef biz kadinlar illa bi yerimizi bgenmeyiz ama oyle insanlar varki elleri yuzleri yanmis kilolu oldugu icin ayaga yalniz kalkamayan...

Halimize sukreymek lazim. Bunlari dusununce baska turlu bakiosun kendine.

Bide cirkinim demissin. Kucuk oynamalarla kendini daha ii hissedeceksen makyaj yap ama abartiya kacmafan. Bu yasta yipratma cildini....

Ay cok oldu ozuuurrrr

yorumlarınız için tesekkr ederim gercekten sevindim :) bu arada lens almayı düşünüyorum ama endiselerim var :)

lensle ilgili olanları tahmin edebiliyorum biraz araştır internetten istersen şunu söyleyeyim hijyen koşullarına uyarsan hiç bir zararı olmuyor senelerdir kullanan arkadaşlarım var..

boyum 162 cm kilo 64

Ya oyle bi yazmissin ki bende yuz kilodan fazlasin sandim benimde boyum ayni ama kilom 72 ben dogum yaptim doguma girerken de kilom 68di yani zayifta degildim hani, kimse bana neden bakip gulmuyor sana oyle geliyor olmasin sakin? Senden kiloluyum ama Gayet orantili duruyorum hic sisko gormemki ben kendimi snin sorununu tam cozemedim bu boyda bu kilodaysan. Ben dokuzuncu ayimda hamilelikte 85 kiloya ciktim o zaman herkes karnima bakiyordu inan o zaman insan daha cok sinir oluyor.
Daha cok kucuksun iki katin yastayim eminim ki ilerde azimliysen kilo verirsin, bolgesel fazlaligin varsa o bolgeyi zayiflatmaya yonelik egersizler yap boyun hic kisa degil kilonu kaldiriyordur kesinlikle. Dert edecek birsey degil yani sende biraz asosya lliktenkaynakli sosyal fobi oabilir bi psikiyatrste git sa na hafif bir antidepresan versin kimseyi takma rahatlarsin ama kilona ilac alirken dikkat et onlarda kilo yapar.
Biz lisedeyken ben 48 kiloydum babam hep dalga gecerdi sabancinn cimento cuvallari bile 50kg o kadar bile yoksun biraz yemek ye diye. Sonra calsmaya baslayinca bilgisayar basinda oturmaktan on kilo aldim alti sene icinde 58 kilo oldum. Bu kiloda evlendim sonra cok saldim birazda antidepresan kullandim dort senede doguma kadar on kilo daha aldim smdi babam cok memnun benimde su anda pek skintim yok hep kilo al denen bi insan oldugum icin 60li kiloarda kendimi mutlu hissediyordum simdi bende 64 kilo olsam ne guzel olur yaaa72den kat kat iyidir,

bence çok kilolu değilsin.yaşın gereği çokta rahat verirsin bence.sadece birazcık gayret.
yanlış anlama ama kıyafetlerine dikkat ediyor musun? bence vücuduna uygun kıyafetlerle hiçte kötü görnmezsin. dediğimgibi aman aman da fazla kilon yok çünkü.sadece biraz dikkat.bazıları giyim kuşamlarıyla kendilerine baktırıyorlar çünkü.
saçlarına da güzel yüzüne uygun bir kesim yaptırmalısın.anladığım kadarıyla yüzün yuvarlak ve büyük.yanlardan ve arkadan katlı kesimler uygun olur senin için. bir kereye mahsus iyi bir kuaföre git. daha sonra tarzın oturur zaten.
ben senelerdir lens kullanıyorum.inan daha önce almadığıma pişmanım. gözlüklere sinir oluyordum.modern gözlükler almama rağmen kendimi iyi hissetmiyordum.
ayrıca bir rimel bir parlatıcı veya dudak koruyucu kendini iyi hissetmene yardımcı olacaktır.
bu yaşlar ara yaşlar cnm.kendine güven.dik yürü

canım, istersen geberircesine kilolu ol medeni bir insan seni sen olduğun için değerlendirecektir tanırken, tanıdıktan sonra da ne kadar insan olduğuna bakacaktır. şu an biz nasıl seni görmeden bunu dert ettiğin için üzüldüysek emin ol seni sevenler çok daha kötü üzlürüler bilseler.
haa çok seksi ve güzel değilsin diye senle ilgilenmeyen insanlardan bahsediyorsan şanslısın bile, bazı insanlar olmadıktan darbelerden sonra anlıyor bu kalleşleri.. sen baştan kurtulmuş olursun.
hem emin ol ki hayatın boyunca ölünceye kadar hatta, dış görünüşünle ilgilenen insanlardan en ufak bi hayır da görmeyeceksin.

gözlüğünü begenmiyorsan başka bi model al
saçını da değiştir ya rengini ya kesimini
kilon da takılacak hiç bi şey yok hatta diyete bile pek gerek yok
bence senin ihtiyacın biraz değişiklik
alışverişe çık tarzının dışında kıyafetler al yeni trend bi şeylerden
kendine güvenin gelsin sana bakana sen de bi bak
hatta sor ne bakmıştınız diye

ayy bende ne sandım zapzayıf kızsın ya yanaklar iyidir sevimlilik katar ben. 162 boyunda 67 kiloyum. bugün bi kadın kapkalın yırtık çatlak selülitli bacaklarıyla show yapıyordu g
ül gül öldüm. canım aynı kaderdeyiz benimde saçlarım sıkı sıkı topuz yıllardır azıcık saçım var zaten tombul yanaklarım var inan ki hoşlarına gittikleri için bakıyorlardırr takma 1 senede nasıl değişiyor insanlar bende 16 yaşındayken ağlar dışarı çıkmazdım şimdi 18im takmıyor gibiiyim boşveer istersen arkadaş olabiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…