şişmanım çirkinim ve herkes bana bakıyor

İstedikten sonra herşeyi başarırsın merak etme,, seni öyle iyi anlıyorum ki tatlım :)

Öncelikle sağlıklı bir diyet eşliğinde kilo ver, zamanla kendine güvenin geri gelecek ..
Güzel kıyafetler, saç baş özenide gösterdim mi tamamsın..
Ayrıca kilon abartılacak kadar değil yani, boyunda çok kısa değil

Ya seni döverım ben ha.... Ben senin yaşında iken 90 kilo idim simdi 24 yaşındayim 110 kiloyum benim boyda senin gibi. Aşırı obez grubundayım. Senin kadar takmiyorum. Gözlük kullanıyorsan lens deneyebilirsin bende senin yaşlarında kocaman kırmızı suratlı dişlerinde tel olan bir kiz idim hele gözlüklerm. Işıkta kahverengi olurdu. Lise hayatim böyle geçti beğendiğim bir erkek oldu kendini bilmez kiz arkadaşlarım alay ettiler aynaya bakmıyor musun diye. Meğer hepsi kıskançlıktan. Simdi benim sevgilim bana deli gibi aşıkken onlar nereden bize deger veren biri buluruz bunun peşindeler. Hala cok şişmanm. Ama bakımlı olacaksın etrafa somurtkan suratla değil güler yüzle bakacaksin kendine güven. Hala kıpkırmızı bir suratm var ama olsun kapatıcılar isimi görüyor :-D bakımlı kendine güvenen biri olmak seni hem mutlu hem güzel hem gözde yapar. Kimse kusursuz değil. Senin de hastalığın kilo olabilir ki çaresiz birsey değil. Ayrıca yani cok sinir oldum sana ben ömrüm boyunca 70 kiloya insem diye hayal kurarken sen nankörlk etme. Bu hastalık bile değil. Ergenlikle beraber az dikkat edersen hem vücudun güzel şekil alıp oturur hem zayıflarsin. Asla senin kilonda birine cok şişman diye alay edip bakmazlar. Dedikleri gibi saçma giyiniyo san ona dikkat et.

helal olsun sana aranızda baya fark var ama siz takmazken o bu kadar kafaya takıyor. insan herşeye ragmen mutlu olmayı bilmeli, güzel-çirkin zayıf-şişko herkesin hayatın tadını çıkarmaya hakkı var

sen delirmişsin. neredeyse senin kilondayım, biraz yükseğin boydayım.
şişmanım, bitiyorum dediğin bu mu..

en kötü derdin böyle olsun canım. şişman falan değilsin.

ah be canım senin kilonda ne var ben 21 yaşında 91 kiloydum ama senin kadar takmazdım ben kiloluydum bana kilolu muamelesi yapıyorlardı haklı olarak ama senin kilolu değilsin sakın kilonu kendine dert etme giyimine saçına falan dikkat et mesela yanaklarım toplu diyosun saçlarını sıkı toplama yüzünü dahada ortaya çıkarır

boyum 162 cm kilo 64

Öyle bir anlatmışsınız ki gözümde Akrep Nalan gibi birşey belirdi

64 kiloymuş püff

Oturup şükredin 100 küsür kiloda insanlar bile sisizn kadar ağlamıyo..

Sağlığınız yerinde çok şükür, eliniz ayağınız da tutmuyor olabilirdi

64 kilo şişko mu oluyor yani... ben de bir ara 64 kiloydum da, kendimi şişko olarak görmedim hiç bir zaman... şaşırdım şimdi, sana şişko diyen arkadaşların şişkoluk-zayıflık algısı enteresan demek ki

tatlımm napmısın senn öyle hiç öyle abartacak bir durumun yokk soylemısın zaten spor yapıyorum dıye bırazcık kılo verdınmı tamamdır bu ıs hem yasın daha cokk kucuk takma boyle seylerı vala ilerde guluceksın kendıne bende snn gıbıydm neler yaptım nekadar agladım sonucsaa ahhh ahhh dıyorum keskem zamanımı bunları dusunerek gecırmesydm dıyorum hatta eskı resımlerım hosuma bıle gıdıyor oldu sonrasında zaten kılo verıyosun suan gelısme donemın hem kılo verıceksen bıle abartmaman gerek hem kımseye fırsat verme kendıne guvenn olsun gul gec herkese sen ıcıne kapandıkca asılması daha guc olur bırak ınsanları kendı halıne onlar once kendıne baksın

Bu tarz konularda pek moda oldu son günlerde, dert ettiğin şeye bak, kilolu falan değilsin ayrıca, zaten çoğu arkadaş söylemiş hemen hemen aynı şeyleri, sağlıklı ve sıkı bi diyet yaparsın verirsin, bu kadar basit yani, ne dertleri olan insanlar var, onları bi görsen inan böyle demezdin, Allah daha büyük dert vermesin.

vALLAHi Gülümseyerek okudum. :) Sanki kendi 14-17 yaşımı okuyor gibi oldum.. Bende böyle düşünüyordum... O yaşlarda arkadaşlarımın çoğunun sevgilisi vardı... Ben tombul olduğum için kimse benden hoşlanmıyor diye düşünüp erkeklerle sevgili olmak yerine kanka olmayı tercih ederdim...:) Sürekli birileri bana " Kızım kilo vermen lazım genç kız oldun bak ileride zor olacak" diyorlardı her seferinde sinir oluyordum, duymak istemiyordum bunları... Kendimi kitaplara internete filmlere verdim.. psikolojim alt üst oldu -- 1 ayda 16 kilo verdim bildiğin ölüm diyeti...Sonra dışarı çıkamay başladım...kendime güvenim geldi bir çok arkadaşım , sevgilim değişik çevrem oldu.. VE SONRA verdiğim kiloları geri aldım ama hayatımda hiç birşey değişmedi.. yine bir çok arkadaşım var beni çok seven bir eşim , sosyal hayatımm...
Yani bu durumun kilo ile sivilce ile alakası yok... Bu bir dönem sadece gelip geçecek.. Sana tavsiyem yaşının gereğini yap.. kuaföre git, güzel ciciler al.. makyajını abartmadan pırıl pırıl yap.. her zaman başın dik yürü ve seninle ilgili konuştuklarını düşündüğün kişilerin gözlerine dik dik bak :)

senin yasındaki ergenlerin sıkıntısı her seyi büyütmekk her seyi dünyanın sonu gibi bakmak az bogazıbı tut bi de spor tamam oldu bitti zaten gencsn eritirsin bir iki aya ayy Allahım yarabbim yaa bende bu konuları okumaktan delircem valla :)

tamam 80-90 degilim ama yinede sismanım ayrıca ben zaten takmamaya zayıflamaya calısıyorum ama cevremdekiler çok abatıyolr bi görseniz obez olacaksın bi kendi yasıtlarına bak bende körüm sanki

Halt etmiş çevrendekiler, öyle abartılı bir şeyin yok, yazdıklarını okuyunca 100 kilonun üstündesin sandım

Boyum 1,63 kilom 75 gayet de alımlı bir kadınım, kendimi severim

Sen acaba masaldaki gibi, güzelliğinin farkında olmayan bir çirkin ördek yavrusu olabilir misin :=)

boyum 162 cm kilo 64

benim boyum 160 kilom 65 kendime bile çok şişmanım çok tombulum demiyorum.güzel diyet yap ama sağlığını bozmadan kimseyide takma bende önceden takıyordum ozamanlar 70 kiloya yakındım düşün sendende kısayım.kafama taktıkça kilo vermediğimi gördüm bende hiç sallamadım inan bana kısa süre spor yürüyüş bol içerek 5 kilo verdim kaldı 10 kilom hedefim 55 kilo olmak sende takma kimseyi kafana taktıkça olmaz sende millete inat hırslan sonra onlara nasıl güzel olabilceğini istesen neler yapabileceğini göster

boyum 162 cm kilo 64

saka mı yapıyorsun boyun 1,62 kilon 64 ve bu kompleks aaaaaa ne diyecegimi sasırdım öyle bır yazmıssın kı 100-130 kılo sandım valla içim den yazık dıyecektım kı gorunce güldüm yani o kişiler sana bakmıyo güzellik çirkinlik göreceli ve boyuna kılona göre yasın normal şükret ne kılolular var amacın 0 beden se kendine yazık edersın a sosyal olma cık gez toz yurüyüşünü de yap sen kılmseye dıkkatlı bakmazsan kımse de sana dıkkatlı bakmaz

hmmm kilonla boyun aslinda aralarinda o kadarda fark yoksa demekki cok cirkinim demende tam dogru degilde senin kendine bakis acindir

Bende şuan 17 yaşındayım ve kilom 58. 15 yaşındayken kilom 69 du boyumda 1.64. Ve inat ettim diyetlerle, sporlarla kısa sürede 58 e düştüm. Ozaman senin gibi bu kadar takmıyordum kafaya. Hatta bıraksam şuan 80 olmuştum. Yemek yemeyi seviyorum cünkü. Ama bi an kafama dank etti ve zayıflamak istedim. İSTEDİM ve BAŞARDIM. Ki boyum 1.62, kilom 64 diyosun.. Bence pek kilolu sayılmazsın. Boyuna göre ideal kilon 54-58 arası zaten. Kilonu dert etmene bile gerek yok. Şurda bi 5 kilo versen gayette zayıf bi fiziğin olur ki şuan bile kilolu bi fiziğin olduğunu düşünmüyorum. Güzelliğe, çirkinliğine gelince.. Bakımlı olan her bayan emin ol güzeldir. Her bayan güzeldir demiyorum bak. Bakımlı olan her bayan güzeldir. Buna çok inanırım. Bakımsız bi bayan vardır ve gerçekten çirkindir yani. Ama o bayan kendine baktığında saçını, kaşını, giyimini düzelttiğinde değiştirdiğinde emin olki güzel olur. Kilonu pek fazla takma derim. Eğer dert ediyorsan illaki dış görünüşünü kendine. Önce saçını, kaşını, giyimini vb. fiziksel özelliklerini değiştir. Çünkü böyle çirkinim şuyum buyum diyen insanlar kendine bakmayıp öylece kenarda oturup güzelleri izleyerek iç çekenler. E kardeşim o güzeller kendilerine bakıyorlar. Belki sen onlar kadar yada onlardan fazla güzel olamazsın bakımlı olsan bile. Ama güzel olursun. İnsanlar sana bu kız güzel diyebilirler. Kendinde değişiklikler yaptıktan sonra kilonu düşün bence. Ve diyorum ya 5 kilo vermen yetecek sana. He illa çokmu zayıf olmak istiyosun, en fazla 10 kilo.. Ve sen öyle bi dönemdesinki metabolizman cok hızlı şuan. Çok rahat kilo alıp verebilirsin. Ve 10 kiloda en fazla 3 ayda verilir.. Kendini üzme. Boşuna kafaya takıyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…