şişmanım çirkinim ve herkes bana bakıyor

boyun 1.62 ve kilon 64 çok şişman olduğunu düşünüyorsun ilginç
o kadar şişman olduğunu düşünmüyorum (benim boyum 1.64 kilom 50 ve xs giyiyorum)
kendimden pay biçerek
allah aşkına kendinizin güzel yönlerini düşünün şükredin bi ya
elin mi ayağın mı eksik şkret eminim kendini daha huzurlu hissedeceksin
not: modlar lütfen artık çirkinim konularına bir el atın yada ayrı bir bölüm açın

Aslında tek bir başlık altında toplanabilir.
Kendini çirkin bulanlar,kendini kilolu bulanlar gibi...

kendinizle barışın..densiz insanların gülüşleri yüzünden siz kendinizi neden yok sayıyorsunuz..yürürken başınız dik yürüyün,insanlar bana bakıyormu diye bakmayın,kimseyi görmeyin,kimsenin söylediklerine kulak kesilmeyin..kendinizi sevdikçe sevildiğinizi,beğenildiğinizi göreceksiniz.şuan yaşadığınız buhran ergenliğin getirmiş olduğu yoğunluktan.tek başınıza atlataamayacağınıza inanıyorsanız,uzmandan yardım alın..vücut şeklinize göre giyinin,yüz tipinize uygun saçınızı kestirin..inanıyorum ki güzelsinizdir,sizde inanın...

boyum 162 cm kilo 64

ne yani çok aşırı kilolu değilsin ki...yapmayın ya abartmayın artık şunu.benim boyum 165 kilom 65 ve hiçte kilolu durmuyorum adece bölgesel olarak basen ve üst bacaklarım biraz kalın o kadar..side o kadar yazmışsınız herkes bana bakıyo falan bende en az 90kilo herhalde diye düşünmüştüm...bence psikolojik bir tedavi alın

ah bır 60a cıkabılsem dıye uzulen ben canım hıc kılolu degılsın tam sen gıbı arkadasım var ve gayet normal duruyor. cok takmıssın sen. bana herkes zayıf dıyor 48 49 falanım onceden 43tum dusun zamanla bosverdım. kılo almaya calıstım oldu sukur. zayıflamak ıcın dıyetısyene gıt cok faydasını gorursun

Sıcak havalar gizli sosyal fobiyi filan mı hortlatıyor yahu, ard arda kaçıncı konu bu herkesin kendisine bakıp güldüğünü, çok şişman ve biçimsiz gözüktüğünü idda eden insanlar tarafından açılan.

Konu sahibine gelirsek o boy kilo oranıyla parmakla gösterilen bir şişman olamazsınız üzgünüm çok şaşırıyorum benden daha zayıf insanların aşırı şişman olduklarını idda etmelerine. Hayır bir de bende komplekse giriyorum okuya okuya söylediklerinizi eskiden ne güzel sadece büyük beden mağazalarından giyinen insanların şişman olduklarına inanırdım, kendimi de hiç aşırı kilolu görmezdim -ki hiç parmakla gösterilmişliğim de yok, o nedenle biraz abarttığınızı düşünüyorum, size bakan insanların beni sezercik filmlerindeki gibi halkaya alıp etrafımda dönerek gülmeleri gerekirdi, toplumca 34 beden olmayanları lanetlemeye başlasaydık-şimdi bu tarz konular sayesinde diyetimi sıkılaştırmaya düzenli spora filan başladım bir kaç tane daha okuyup aneroksik olacağımdan korkuyorum

Ha ama birde şu var, insanlar tanımadıkları hakkında yorum yapmayı çok severler, bunun için kötü gözüküyor olmanıza gerek yok , hafızanızı zorlayın, siz de bazen önünüzde yürüyen insanın saçı yürüyüşü giyinişi osu busu hakkında yorum yapıyorsunuzdur, başkaları da sizin hakkınızda kendilerince fikir yürütürler kendi kafalarına göre, kulağınıza bu tarz şeyler çalındığında da gülün geçin ya da kafanızı çevirip farkettiğinizi belli edecek şekilde ters ters bakın, ruh halinize kalmış. Sadece ne yaparsanız yapın, herkesin herkesi beğenmek zorunda olmadığını, sokaktan geçen sıradan bir insanın güzellik jürisi olmadığını onun güzellik/çirkinlik zayıflık/şişmanlık uzunluk/kısalık ölçütlerine uymak zorunda olmadığınızı ya da uymanızın size birşey kazandırmayacağını aklınızdan çıkarmayın.

Son düzenleme:
burda çirkinim şişkoyum diyenleri teselli etmekten psikolojim bozuldu.. bir gün bende açıcam çirkinim diye bir başlık sonunda olucak ..

bence kilolu değilsin tamam fazlan var ama bakılp gülünecek kadar değil yaş 16 ergenlik bence senin sorunun psikolojik kafana takma

Yeni bir kilo ve ergenlik döneminde kendini bi türlü beğenememe durumu daha.

Hepimize hayırlı osun.

kendime birazda olsa güvenmeye calısıyorum ama dısarı cıkınca hepsi kayboluyo bakışlar karsısında kiloya bakmıyolarsa neye bakıyolar
senın fazla bi kılon yokkı bnde kılo alcam diye ugrasıyorum burda.sen kendine guvenmıyosun bıraz bakım yap giyimini degistir bak nasıl guvenın gelıyo butun suslu hatunların gecmıstekı halı genel olarak cirkin oluyo

boyum 162 cm kilo 64

:) Öyle bir anlattınız ki hormon bozukluğu olan kardeşlerimiz varya obeziteyle savaşanlar 100 kilo üzeri öyle düşündüm sizide.

İçimden ''evet zor ama atlatılamaz değil, tedavi ve sıkı diyetle istenilen kiloya erişebilir'' diye geçti.
Sizin durum daha rahatmış.
Madem direniyorsunuz, vermeye çalışıyorsunuz, etrafınızdaki kendini bilmez insanlara aldırmayın, duymamazlıktan gelin.
..

Bir doktora görünün, kontrolleriniz yapılsın. Diyet listesi hazırlansın size.
Bu içinizdeki çöküntüler içinde mutlaka bir terapiye gidin olur mu ?
Bu kadar gençken, yolunuz inşaallah daha çok varken kıymetini bilin zamanınızın.

boyum 162 cm kilo 64

Nasıl yani kuzum sen kendine dev aynasında mı bakıyorsun ya da ergenliğin verdiği psikolojik durum gelişim psikoloji dersi almıştım biz buna hayali seyirci diyoruz.Herkes ona bakıyo ,hayatın berkezinde kendini görüyor deniliyor..Yapma kuzum ben bu ölçülerdeyim gayet hoş bir fiziğim var çok şaşırdım.
Öncelikle saçlarını açmalısın yüzün topluysa düz fön kullanmalısın ve de çerçevesiz gözlük tavsiye edebilirm ki daha 16 yaşındasın önünde bir sürü ösym sınavları var bu koşuşturmada birşey kalmayacak fazla olduğunu düşündüğün kilondan

Son düzenleme:
kıyamammm güzelim senin daha yaşın küçücükk :44:
benim kız kardeşim senin bahsettiğin gibi biriydi.rejime girer başaramazdı.
15 yaşındayken 76 kiloydu.
sonra ne oldu biliyor musun?
dirayetle bir rejime girdi.inat etti.sağlıklı kilo verdi.şimdi fıstık gibi.
sende inanıyorum dirayetle kilolarını vereceksin.eh zamanla kendine yakışan hoş bir tarz da bulacaksın.
sana o gülen kızlar varya onlarıda salla gitsin.herkez ilk olarak kendisinden sorumludur.onlar bunu daha öğrenememişler belliki

ergenlikten kaynaklı bir bunalım seninkisi...

Kilolu olduğunu düşünüyosan yapman gereken şey belli.
insanlar sana güldü diye içine kapanman doğru değil.
bu tarz şeyler seni güçlendirmeli. Kilo vermeye kararlı hale getirmeli.

bu yüzden inanır mısınız bi tane bile fotografım yok daha doğrusu ben çektirmiyorum .....
şu zamanda fotoğrafsız nasıl oluyor anlamadım..hiç mi resmi bir işiniz için istenmedi. yoksa senden hadi fotoğrafını koyda bakalım dememeleri için bi önlem mi bu söz????

işte ben saklayamıyorum nasıl oluyo bilmiyorum ama herkes çok kilolusun diyo acaba obez birini görseler ne yaparlar asırı üstüme geliyolar alısverişte tam bi kabus üzerime hiç bisey olmuyo

çok dar giyiyorsan 64 değil 74-84 bile durabilirsin hani yanların fln taşar pantolondan..sen nasıl giyiniyorsun? eğer bu şekildeyse kesinlikle bundan bakıyorlardır..saçını da sımsıkı toplama.hem toplu yüzüm var diosun hem sımsıkı topluyorum diyosun..gözlüğünün çerçevesini fln değiştirebilirsin, belki renkli lens alabilirsin (ki pek önerilmez bu aslında), makyajla fln gayet de hoş olursun..

15yaşlarımdayken 1.63 boyum vardı ve 40 kiloydum yani aşırı zayıftım . Kapkalın gözlüklerim aslan yelesi gibi saçlarım ve inanamayacağın kadar çok siyah noktam ve aşırı büyük göğüslerim vardı . Herkes bana bakıyor zannederdim . Ergenlikte olur böyle şeyler fıstık sakinn ol öyle aman aman bir kilon yokmuş bende 100 kilosun sanmıştım .
Şimdi yapılacak şey bence şunlar olmalı ;
1-Kafana göre diyet olmaz bir diyetistene git ablacım sana uygun diyeti versin bakalım bir de onu uygula . Spor salonuna yazıl .
2-Saçların uzun mu kısa mı bilmiyorum bu yaşta aman diyeyim boyatma pişman olursun model verdir . Yüzüm büyük diyorsun kısa kestirme mesela açık bırak maşa yap falan yakışabilir.
3-Genç kızlar için uygun yüz temizleme jelleri , kremler al onları kullan bir de sivilceyle uğraşma .
4-(Eğer titizsen ! ) Lens kullanmaya başla at gitsin gözlükleri o bile rahatlatır seni .
5-İndirim günlerini takip et kendine , yaşına , fiziğine uygun kıyafetler al .

Bunları yaparsan 6 ay içinde şekillenmeye başlarsın . Küçüksün daha ve bu yaşlarda kafaya bunlar takılıyor biliyorum . Ama takmamaya çalış. Kişiliğin bu yaşlarda şekilleniyor çünkü ezik , pısırık , özgüvensiz biri olmanı istemem :)

Bende senin gibiydim . Üniversiteye başladığımda belime kadar olan saçlarımı kısacık Rihanna modeli kestirip boyatmıştım . Bir önceki sene sınavahazırlanırken bir hayli kilo aldığım için toparlamıştı vücudum boyum da yaklaşık1.70 olmuştu . Siyah noktalarım için sabırla bakım yaptım ve çok şükür kendime güvenim geldi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…