Şişman ve Mutlu Kadınlar Nişantaşı'nda

Yazıyı okuyamadım ama nişantaşınım kızları güzeldir geçen sene orada çalıştım hiç görmediğim kadar çok güzel ve açık bayanı orada gördüm

Power plate düşündün mü hiç?
Bölgesel Zayıflama için en iyisi o.
Büyük göğüse de özenme ancak dert

hemde ne dert. bu arada gör beni. şoka girersin. göğüslerdende gittim. sanırım artık c cup oldum. yuppieee:)

Dert mi? Bana verebilirsiniz :)

Siz hiç beğendiğiniz bikininin dolgulu olmaması nedeniyle eli boş mağazadan çıkıp, dönüp yaşlı gözlerle baktınız mı? Peki göğüs dekolteli elbiselerden kaburgaların sayılmasının ne demek olduğunu bilir misiniz? Ya Kate Upton'a övgüler düzülürken sessizce boşluğa daldınız mı? :)

Duka çok alemsin. ben de armut gibiydim ama 49 kiloya düştüm altım da eridi. Kalçamdan 10 cm gitti. Göğüse hiç girmiyorum bile. Ben kalça seviyorum tabi bir yere kadar.

Duka çok alemsin. ben de armut gibiydim ama 49 kiloya düştüm altım da eridi. Kalçamdan 10 cm gitti. Göğüse hiç girmiyorum bile. Ben kalça seviyorum tabi bir yere kadar.
Ben de 5 yıl önce 49’dum şimdi 54’üm. Her yıla ortalama pozitif yönde 1 kilo düşmüş. İnşallah yıllar geçtikçe aynı hızda ya da ivmelenerek artmaz :)

Kalça iyi ya, meme yok bari kalça olsun. Şu an dolunay kıvamında idare ediyor, az daha büyürse koltuk minderine dönüşecek.

Çok küçük olması sıkıntı olduğu gibi büyük olması da sıkıntı be duka.
36 bedenim ama malum sebeplerden asla 36 giyemiyorum.
Beğendiğim bikinilere değil de bana olan bikinilere bakıyorum ben de artık.
Tekstil bu Konuda bizi de es geçiyor :)
Herkes birşeylerden yaralı maalesef

Şişman ve mutluyum 4 4lük mutlu dilim belki ama şükür

Sundan 2 sene oncesıne kadar uzun ve zayıftım noldu.Aldım 13 kılomu.Hafıf kılolu ve mutluyum.
Usttekı yorum fazlasıyla züğürt tesellisi içermektedir Zayıflamak ıcın deliler gibi spor yapıyorum ama yıyorum hep. Yok arkadaş hobilerin neler deseler ilki yemek yemek derim

Zayıf olmayı herkes ister ama bu dünyanın en öenmli meselesi değil.
Tabi dünyanın en önemli meselesi yapmayı başardılar o ayrı

Zayıf olmayı herkes ister ama bu dünyanın en öenmli meselesi değil.
Tabi dünyanın en önemli meselesi yapmayı başardılar o ayrı

Aynen.Verilen ve yaratilmak istenen algi ne kadar zayifsan o kadar guzelsin.
Gerci isin ucunda saglik problemi varsa benimki gibi vermek gerekiyorsa verilecek.

Çok yanlış, şişmanlığı, kastım obezite ve obezite sınırında olan kilo, normalleştirmeye ne gerek var? Neden bu kötülüğü yapıyorlar? Son moda da aşırı kilolu olup bikini de giyerim mesajı veren fotoğraf çekimleri, mankenlerin verdiği pozları taklit eden insanlar.

Yahu bu kadar kilo eşittir yağ! Yazık o bacaklara, organlara. Hele o kalp!

Ayaklarim 35 numaradan buyuktu ilkokulun son senelerinde.. Topuksuz ayakkabi bulacaz diye Kemeralti carsisinin bir ucundan bir ucuna dolasirdik. Hayatim boyunca soyle ustume tam oturan uzun kollu bir takim elbise giyemedim, ne de abiye ceket.. Kollarim Avrupa normallerinden bile uzunmus, ac payi, ac payi gene de bilegimi kapatamadik dogru durust.. Orangutan cinsinden geliyorum herhal.. En sonunda yaptirayim dedim, erkek ceketine benzedi, onu da icime sinip giymedim bile..Hele burada manto veya mont bile yok kollarima uygun..

Çok tatlı yazmışsınız :) Ben de sevdiğim yemekleri yerken kendimi durduramam. Hastayken eşimin sana kebap söyleyeyim mi demesiyle (ve söyleyip benim yememle) iyileşmişliğim bile var Artık ciddi şekilde hasta mıyım yoksa hafif bir şey mi yiyecekle test ediyor beyefendi; "sana waflle söyleyelim mi,-? pizza yemeğe gidelim mi?" vs. Edepsiz duygusuz n'olacak

Yaaaa saraylim kiyafet aramaya gittik kemeraltina deyince.Benimde bir anim var ozet geceyim:))) Anaokulundan itibaren sinifin hep en uzunuydum ve masallahim vardi iri yapiliydim hep.Ilkokul 4 e gidiyordum sanirim.Ne cocugum ne genc kiz.Bayramlik almaya gittik.Koca Izmiri gezdik.Cocuk reyonuna gidiyoruz.Diz kapagimdan gecmiyor.Kadin giyim reyonuna gidiyoruz "salkim hanimin taneleri "gibi oluyorum.Icime 40 yasinda kadin kacmis gibi.O sene bayramlik alamadan donmustuk.Iri olmanin dezavantajlari hep.Keske citi piti olsam derim hep.Ayak numaram 37 falan.

Iste bak.. Beni en iyi sen anlarsin bu durumda.. Ayni durum benim de basimda idi ama teyzem her bayramda kiyafetleri diktirdigi icin (o zamanlar terziler cok yaygindi) bayramlari arizasiz atlatirdik ama is disardan kiyafet almaya gelince ayni dedigin gibi.. Ben de siniftaki en uzun uc kizdan biriydim cocuklugumda ve gencligimde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…