Şişman Bacaklar :(

• Konu Sahibi cHiLiLi
of ya ben de de var bu sorun etek hiç giyemiyorum spora başlamak lazım

• Konu Sahibi cHiLiLi
kızlar ip atlatın günde en az 10 dk. çok faydasını görrsnz bn öle yapıorm sadce backlar deil tüm vucüdu sıkılaştrr başlamdn önce vazeln sürmeyide deneyinn

• Konu Sahibi cHiLiLi
kızlar benm bildiğim kadarıyla bisiklet çevirmek kas yapar bacakalrınıza bacaklarınız incelmez ama sıkılaşır inceltelim derken daha kötü olmasın bacaklarınız yürüyüş iyi gelyo diye biliyorum bide pilates kas yapmadan inceltme sağlıyo diye biliyorum sevgilerra.s.

• Konu Sahibi cHiLiLi
cnm nette sıkıntı wardı 1hafta felan anca yeni gelebildim huzurunuza bebeğimm

• Konu Sahibi cHiLiLi
cnm nette sıkıntı wardı 1hafta felan anca yeni gelebildim huzurunuza bebeğimm

hgdin cnmma.s. cnm bence bisikletten ziyade şu bacağa bişey sarıp yürümeyi bacaklarına kremle masaj yapmayı bol bol su içmeyi yeşil çay içmeyi ve pilatesi düşünmelisin bitanemma.s.

• Konu Sahibi cHiLiLi
hgdin cnmma.s. cnm bence bisikletten ziyade şu bacağa bişey sarıp yürümeyi bacaklarına kremle masaj yapmayı bol bol su içmeyi yeşil çay içmeyi ve pilatesi düşünmelisin bitanemma.s.

selamlaar:)bende malesef bacak kalınlıgından şikayetçiyim...yürüyüet yapıorm ama pek incelme ye diyş vok malesef:SS folyoya sarmadan neler sürersek etkili olur sizce??biberiye yagını duymustuma caba kullanan ve faydasnı gören varmı??

• Konu Sahibi cHiLiLi
benimde alt bacaklartım sorunlu ya yürüsemde fayda etmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…