Şişman Bacaklar :(

C

cHiLiLi

Ziyaretçi
Selam arkadaslar , bacaklarım cok sisman :KK43: :KK43: hem altı hem de üstü ... Mesela bir seminere katılıyoruz , semınerde koltuklara oturuyoruz , herkesın bacakları ıpıncecık , benımkıler onları 2ye katlıyor neredeyse...oyle yag aldırma falan gıbı seyler yapamam ama bana ne gıbı egzersızler onerırsınız? ya da ne yapıp ne yapmamalıyım ? ama acılen bır cozum bulmam lazım :KK43: yardımcı olursanız cok sevınırım :KK43:

canım yürü hem sıkılaşır vücudun hemde incelir. bide egzersiz bölümüyle ilgilenen arkadaşlar var gelirlerse sorar onlara dönerim sana yada dönmelerini sağlarım. sıkma canını vardır bi yolu bende tersinden müzdaribim. (özel olmayacaksa kilo problemin varmı varsa biraz diette faydalı olabilir)a.s.

sefam olsun yanlışlıkla senin msj editlemişim çok özür

Son düzenleme:
ay benimde yukarları kalın ya çok değilde aşağaya göre biçimsiz duruyo sanrım yürümemiz lazımmmmm ve otur kalk otur kalk bnlar bacağa kas yapıp inceltiyo eskiden yaprdım ama şimdi üşeniymmmmmm ama başlicam çünkü işe yarıyokaydirigubbakcemile5

bol bol tempolu yürü canım ..

hayatından asansörü çıkar...merdiven inip-çıkmak çok yararlıdır bacakları inceltmede ve selülit gidermede
evet diğer arkadaşlarında dediği gibi yürüyüş.
selülit problemin var ise de bol bol su
bisiklet sürmekte çok yararlı
bacaklarını inceltme çalışmaları sırasında biraz kas yapabilirsin.ama dikkat et çok kas yapma yoksa bu halinden çok daha fazla iri durur:)
sevgiler..

Cok tesekkürler kızlar hepsını deneyecegım :)
boyum yasıma gore uzun ama kılom var , o yuzden yedıklerımı kıssam o da ıyı olur :)

canim spor salonuna git bakalim orda dolu bacak egzersizler yaptiriolar bir ay sonra bacaklar sertlesir ve cok guzel olur ..benim hic bacak sorunum olmadi ama simdi bacaklarim daha zayif ve sertlesti ta$ gibi oldum yani :KK70:

benimde üst tarafları kalın bacaklarımın..sinirr oluyorum ya...ben hergün yürüyüorum ama faydası yok.iş yerinde hep oturmaktan oldu sanırım...bisiklet istiyorum ama oda kas yapar diye kararsızım.

canim spor salonuna git bakalim orda dolu bacak egzersizler yaptiriolar bir ay sonra bacaklar sertlesir ve cok guzel olur ..benim hic bacak sorunum olmadi ama simdi bacaklarim daha zayif ve sertlesti ta$ gibi oldum yani :KK70:

Okulum tam gun oldugu icin gidemiyorum spor salonuna mirmirmirmir Anca yazın olabılır :çok üzgünüm:

BoL yürüyü$ ve pLates işe yarıyo benim bacakLarımda kaLın ama bayağı bi inceLdiler düşün kemik biLe çıkıyo yağların arasından artık:roflol:

streç filmle sarıp yürüyüş spor yapmakta baya ii gelio hergün yaparsanız faydasını görürsün.çok sıkmadan sar ama.ben yapıodum sonra üşenmekten yapamadım.

bende de var aynı sorun bacaklarımdan memnun degilim kalınlar yaa :bbo:

Dikkat et ama sonra çok kaslı olmasın.

benimde kalın bacaklarım. arkadaşım anlatmıştı kuzenininde kalınmış. akşamları yürüyüşe çıkmadan önce bacaklarına göbeğine vazelin sürüp streç sararmıştı. şimdi incecik bacakları var kızın. aslında denemekte fayda var

arkadaslar benımde bacaklarım kalın hem altı hem ustu cok rahatsız oluyorum pantolon bıle alırken denemektan utanıyorum.ne yapmalı bılmıyorumkı.kendımı bıldım bılelı boyleyım ya ust bedenım ınce ama bacaklar kalın..bacakları bu sekılde olan ve ınceltmeyı basarabılen arkadaslar var mı acaba.bacakların ıncelmesı cok zor oluyor cunku ...

kızlar eve bi kondüsyon bisikleti alın ve günde 1 saat düşük ağırlık yüksek tempoda kullanın.bana dua edersiniz inanın.çünkü ben kalın bacaklarımı ve koca popomu böyle küçülttüm.ayrıca selületlerede çok faydası oluyo bisikletin.ben tv izlerken 1 saat kullanıyordum ve hiç zorlanmıyodum.şuan 36 bedenim ve bacaklarımda ince.ayrıca 1 senedirde hiç spor veya bisiklet kullanmadığım halde aynı kilodayım.hatta bir kaç alsam daha iyi olcak.yani demek istediğim bu şekilde incelirseniz tekrar kilo almazsınızda.

benmd eaynı sorunum var ya biraz kiloluyum ama diyetisyene gitmeyi planlıyorum..ama bacakalrım çok kalın belim incelse bile ya ne yapabilirim acaba hiç bilmiyorum

BoL yürüyü$ ve pLates işe yarıyo benim bacakLarımda kaLın ama bayağı bi inceLdiler düşün kemik biLe çıkıyo yağların arasından artık:roflol:

Artık yaz da geldı , spor salonu acılcak bızım burda , ben pılatese yazıldım :lepi: cok mutluyuumm :lepi:
bısıklet de suruyom hep zemuszemus
kızlar supersınız tavsıyelerınızın hepsını denıyorummm :teytey:

X