- 30 Ocak 2022
- 23
- 10
- 35
-
- Konu Sahibi beybiligorl
Teşekkür ederim, içim biraz rahatladı.Merhaba bi kan testi verin öncelikle kanama olmadığı sürece korkulacak bir durum olduğunu düşünmüyorum ilk günlere göre benim de hassasiyetim azaldı
Kendinizi strese sokmayın olumlu düşünün ki olumlu olsun ve kendinize dikkat edin oldukçaTeşekkür ederim, içim biraz rahatladı
İlk test yaptığımda 3-4 gün gecikmiştiHastalığınız geciktimi acaba yoksa erken testmi yaptınız
Forumlarda okudum hani bazı arkadaşlar düşük yaptıktan birkaç gün sonra kan geldi yazmışlar, ben de ondan korktum.Bebek kanama agrı olmadan nasıl düşsün
O şişlik gazdandır şuanda karnınız şişmez.
Yok canm yok korkma o işler öyle olmazForumlarda okudum hani bazı arkadaşlar düşük yaptıktan birkaç gün sonra kan geldi yazmışlar, ben de ondan korktum.
İlk gebeliğim, daha önce de hiç gebelik konularını araştırmamıştım açıkçası o yüzden her şeyden endişe ediyorum
Teşekkür ederim yine de, içim rahatladı
Merhaba. Bugün kan testi sonucum geldi. Beta hcg 18.880 çıktı. Çok gibi geldi bana, 4. Hafta yeni bitti sonuçta. Bu hamilelik işleri gerçekten kafa karıştırıcı. İnsan kaygılanmadan edemiyorDurumunuz ne oldu acaba
Tebrik ederim belkide çoğul gebeliklerMerhaba. Bugün kan testi sonucum geldi. Beta hcg 18.880 çıktı. Çok gibi geldi bana, 4. Hafta yeni bitti sonuçta. Bu hamilelik işleri gerçekten kafa karıştırıcı. İnsan kaygılanmadan edemiyor
Teşekkür ederim. İnşAllah tez zamanda dualarınıza kavuşursunuz, güzel haberlerinizi bekleyeceğimTebrik ederim belkide çoğul gebeliklerdarısı benim gibi isteyenlerin başına inşALLAH
İnşallah teşekkür ederim bat tarihim 11 Şubat umarım alırım hayırlı haberiTeşekkür ederim. İnşAllah tez zamanda dualarınıza kavuşursunuz, güzel haberlerinizi bekleyeceğim