Şişlik inmiş gibi duruyor

beybiligorl

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2022
23
10
35
Merhaba arkadaşlar.
Soruma geçmeden söylemek isterim ki bir süredir üye olmadan yazdıklarınızı takip ediyordum, çok da faydalı bilgiler vermişsiniz. Deneyimlerini aktaran herkese teşekkür ediyorum.
Fotoğrafları aşağıda görebilirsiniz, iki gün peş peşe gebelik testleri yaptım. İlk gün silik çizgi, ikinci gün yaptıklarımda anında çıkan iki belirgin çizgi vardı. Bir süredir karnımda şişlik hissediyordum zaten.
Aradan 3-4 gün geçti, yani bugün sabah kalktığımda karnımdaki şişlik çok azalmıştı. Göğüs ağrılarım da azalıyor gibi. Yarına doktor randevusu aldım ama içime bir kurt düştü. Acaba bebek veya bebekler düşmüş olabilir mi? Çok korkuyorum benzer bir durum yaşayan var mı?

Eklentiler

• 29A49065-3579-40D7-A4A0-01F05FDD7ED8.jpeg
    58 KB · Görüntüleme: 110
  • 74A4F922-5945-43F8-B516-B0F63A6BC4BE.jpeg
    117,6 KB · Görüntüleme: 112
Merhaba bi kan testi verin öncelikle kanama olmadığı sürece korkulacak bir durum olduğunu düşünmüyorum ilk günlere göre benim de hassasiyetim azaldı

Hastalığınız geciktimi acaba yoksa erken testmi yaptınız

Bebek kanama agrı olmadan nasıl düşsün
O şişlik gazdandır şuanda karnınız şişmez.
Forumlarda okudum hani bazı arkadaşlar düşük yaptıktan birkaç gün sonra kan geldi yazmışlar, ben de ondan korktum.
İlk gebeliğim, daha önce de hiç gebelik konularını araştırmamıştım açıkçası o yüzden her şeyden endişe ediyorum
Teşekkür ederim yine de, içim rahatladı

Yok canm yok korkma o işler öyle olmaz daha kan bile vermemişsin karnın ne ara şişecek unut gitsin
Belirtiler gidip gelebilir daha cok erken

Merhaba. Bugün kan testi sonucum geldi. Beta hcg 18.880 çıktı. Çok gibi geldi bana, 4. Hafta yeni bitti sonuçta. Bu hamilelik işleri gerçekten kafa karıştırıcı. İnsan kaygılanmadan edemiyor
Tebrik ederim belkide çoğul gebelikler darısı benim gibi isteyenlerin başına inşALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…